LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

30 v.VANHAT KAKTUKSET VOI HYVIN!!!

Olen joskus aiemmin kertonut näistä itse siemenistä kasvattamistani kaktuksista.Ajattelin hieman päivittää kuulumisa ,kun täyttävät 30vuotta!!!
 Ovat kyllä olleet kovilla välillä,sillä meitin amos-nöffi ison häntänsä kanssa on ne pudottanut ikkunalta kaikki lattialle.Yksi vaurioitui aikas pahasti,sillä sen poikanen irtosi kokonaan.Istutin sen poikasen uudestaan ja sain hyvin kasvamaan.On varmaankin lajina siilikaktus,kuten toinenkin kaksihaarainen kaktus.
ETUALALLA NÄKYY VALKOISESSA RUUKUSSA POIKANEN,JOKA ON JO HYVIN KASVANUT.VASEMMALLA ON VANHAPOIKA JOKA ON JO N.15V.VANHA JA OIKEALLA KOLMEKYMPPINEN SIILIKAKTUS.ISTUTIN NÄMÄ PARI VUOTTA SITTEN ISOMPIIN RUUKKUIHIN JA TÄMÄKIN KAKSIHAARAINEN OLI ISTUTETTUNA SUORAAN...VAAN TAAS ON MENNYT KALLELLEEN????

KORKEUTTA NOIN VAJAA 30CM.

VASEMMALLA ON KOLMEKYPPINEN PYLVÄSKAKTUS JOKA ON N.45CM.KORKEA
Kesät pidän kuumalla eteläikkunalla ja talveksi itäikkunalle viileeseen ja pidän lähes kuivana koko talven.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET TARKEMMIN JA ISOMPANA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti