LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 5. joulukuuta 2013

VANHAINKOTI ITSENÄISYYSPÄIVÄN TUNNELMISSA

Tein taas töihin koristelut juhlan kunniaksi ja koristeluissa käytin Suomen luontoon kuuluvia puita.Kataja,mänty ja kuusi olivat vihreinä ja vain valkoiset tulilatvat kavereina.Tietenkin sinivalkoinen väreinä,kuten asiaan kuuluu.Hieman laitoin valoja sinisten helmien kanssa ja erivärisiä rusetteja.Näitä kukkia voi käyttää sitten jouluasetelmissa myöhemmin.
 Vanhainkodin asukkaat jos ketkä tietävät mitä itsenäinen Suomi merkitsee.....!Siksi haluan että se päivä myös näkyy siellä koristeluin.
Meillä töissä kaadettiin kolme isoa pihtakuusta,koska olivat lahoja.Minä tietenkin heti jätesäkkien kanssa keräämään oksia,joista saan monta kranssia tehtyä.Niistä taas kuvia kunhan ensin saan tehdyksi.
 Nyt on viikonlopulla meillä taas koko perheen pikkujoulubileet...hieno perinne.Siellä syödään hyvin ja pikkupaketit jaetaan ja virittäydytään joulun tunnelmaan.
 Huomenna täytyy katsella pressan juhlia,kun on Tampereella(minun kotikaupunkini pienenä)eli ihan tässä lähellä.Minua tietenkin kiinnostaa naisten asut ja tietenkin kukkaasetelmat...niitä syynään joka juhlissa nimittäin.
 Mukavaa joulun alusaikaa kaikille ja ottakaapa ihan rennosti!!!Kyllä se joulu tulee ihan varmaan jokaiseen kotiin.
VÄRIT HIEMAN AIDOSTA VAALEAMMAT

KYNTTILÄ HIEMAN VINOSSA??MALJAKOSSA HELMET JA VALOT

RUOKASALIN PÖYDÄN KORISTE...SAMANTYYLISET MYÖS PÖYDISSÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti