LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 16. joulukuuta 2013

JUHLAPÄIVÄ TAAS TYÖPAIKALLA!!

Viikko alkoi oikein mukavasti tänään töissä.Meillä oli riisipuurokekkerit,jossa oli koko työporukka.Voi että kun oli hyvää ja söin kyllä hieman ehkä liikaa!!!!
 Tunnelma oli jo niin jouluinen ja juhlavakin.Meillä kukitettiin tänään kaksi työtoveria.....ja ONNEA MYÖS TÄTÄKIN KAUTTA...morsiammelle sekä pitkän uurastuksen päätteeksi opiskelun päättäneelle.
 Tein kimput molemmille ja yritin vähän aiheeseen sopivat kukat valita.Morsiammen kimppu oli hempeä ja valmistuneelle tein hieman joulun sävyisen.Nyt kyllä kukka valikoima alkaa oleen niin joulun voittoista,että on hankala kohta tehdä muita kuin joulu


LIME,VALKOINEN JA PUNAINEN KUKKIEN VÄRIT...

HAVUJA VÄHÄN ILMETTÄ ANTAMAAN JA KORISTENAUHA HOPEINEN

HUOMASITKO KORISTEEN KUKAN PÄÄLLÄ

VALKOLILA ON KIVA VÄRI
isia kimppuja.

 Tämä viikko on todella kiireinen,minulla on niin paljon erilaisia juttuja,että yritän kirjoitella kun isompi ruuhka helpottaa.Toivotan kaikille lupsakasta joulun odotusta,ja turha hössötys pois!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti