LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

HIENOHELMA KUKOISTAA

Tässä on viime vuonna ostamani Hienohelma,joka on kasvanut melkoisesti.Ostin ihan sen tähden ,että voin ottaa asetelmiin joskus siitä oksia.Olenkin käyttänyt ja kaikki oksat jotka olen leikannut on tehnyt uuden verson.Tykkää olla myös pohjoisella ikkunalla ja on aikas voimakas kasvuinen .Vaihdoin keväällä isompaan ruukkuun,ja nyt kun katson pohjaan...jo tuuppaa juuriaan ruukun pohjasta.Luulen että tykkäisi olla myös ulkosalla,mutta hieman epäröin,että mitä sade tekee lehdille kun ovat aikas hentosia.Kaiken kaikkiaan helppohoitoinen,kun sumutelee joskus kevyesti talviaikaan lehtiä.Kokeilemisen arvoinen...!!!
Ihanan ilmava viherkasvi

2 kommenttia:

  1. Muistan lapsuudesta tuon viherkasvin, en ole sen kommin nähnyt tuota kasvia, ottaisin oksan siitä sinulta, en tiennyt että se on tuon niminen, se on kaunis kasvi, ja kissa on kuin meidän edesmennyt minni kissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tämän Bauchaussista,jossa oli myynnissä.Ostaessa oli tosi pieni,mutta hyvin kasvanut.Samanlaisen näin myynnissä Ideaparkissa Minimanissa.Oli ison kokoinen ja aikas arvokas...ehkä koon takia.Toivottavasti löydät myös itsellesi.Toki saat oksankin kun jaan varmaan ensi keväänä..Mukavaa kesää sinulle

      Poista