LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

pakkaspäivän kuulumisia

Tervehdys kaikille tutuille ja blogin lukijoille.Täytyi ihan alkaa kirloittelemaan ,kun on taas vierähtänyt muutama viikko edellisestä kerrasta.Laitoin alle muutaman kuvan ,joita tein työpaikalle ystävänpäivän kunniaksi.
Tulppaanit ovat tosi kauniita ja niiden kanssa ei oikein kannata muita kukkia sekoittaa ,koska ne venyvät pituutta ja asetelma on päivässä muuttanut mallia.Toinen koriste on koriin tehtu ja tulilatvat on söpöjä kukkia ja niiden seuraksi laitoin sisalia ja tietenkin nallen.
Näiden kuvien kera toivotankin kaikille suloisen ihanaa ystävänpäivää!
Minulla on nyt iso projekti työn alla ja olen ihan innoissani.Päässä pyörii kaikenlaisia ideoita ja ensiviikolla alan niitä työstämään.Laitan kyllä tänne kun kaikki on valmiina ja olen saanut luvan niiden tänne julkaistavaksi.
On tosi piristävää kun on jotain tällaista puuhaa kun tämä talvi aika ei ole minun suosikkejani vuodenajoissa.Kohta alkaakin jo ensikesän suunnittelu ja esikasvatus eri kasvien.
Tässähän tätä juttua taas tuli ,ja eiköhän vähän useammin blogia tule päivitettyä kun kevätaurinko oikein minut herättää tästä talvihorroksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti