LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 22. helmikuuta 2011

hautajaiset kukkakoristeineen

No niin,nyt on projekti tehty josta aiemmin kirjoitin.Sain luvan ystävältäni,että voin laittaa hautajaisasetelmista kuvia tänne.Oli suuri ilo ja kunnia että sain nämä tehdä.Tärkeintä oli jälleen että ystäväni oli tyytyväinen lopputulokseen ja saimme luotua juhlapaikan sellaiseksi jota hän oli toivonutkin.Haastetta kyllä toi nämä karseat pakkaset.Pohdin monta päivää että miten ihmeessä saan kaikki kunnialla perille.Osa asetelmista oli isoja yli 60cm korkeita,joten pisti vähän miettimään.Kukkien valintaa helpotti kun toive oli punainen ruusu,jota sitten työstin muilla pehmeillä väreillä ja tilaisuuteen sopivilla.Lopputulos oli ihan hyvä,vaikka ainahan täytyy itseään hieman kritisoida ja pyrkiä aina parempaan.Tämä vain pienenä sivuaatoksena....
Nyt vaan uusia ideoita hautomaan ja katse allakkaan et kellä olisi synttäreitä ym...tulossa.
Vielä senverran äsköisestä että juhlapaikka oli hyvin korkea ja avara joten sekin asetti omat vaatimuksensa .Pitkät juhlapöydät joihin tein pitkiä asetelmia,laitoin myös kynttilöistä sellaisia kolmen ryhmiä että katkasivat mukavasti pöytien pituutta ja toivat tunnelmaa ja rytmiä pöytiin.
Nyt taas täytyy lopetella ja toivottaa kaikille lukijoille mukavaa viikkoa ja laittakaapa pöytään esikoita ja tulppaaneita niin siitä kevät jo melkein tuleekin.

1 kommentti:

  1. Meidän pitäisi hautaustoimistossa käydä hakemassa kukka-asetelmat huomenna. Punaiset ruusut olivat meilläkin valintana. Pöytäkoristeissa sitten liljoja. Mukavaa viikkoa myös sinulle.

    VastaaPoista