LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 4. kesäkuuta 2022

KUVIA PERENNAPENKEISTÄ JA UUSISTA PERENNOISTA.....

PUUHASTELUA ON OLLUT ,SILLÄ OLEN UUSINUT VÄHÄN PERENNAPENKKEJÄ JA TEHNYT ISTUTUKSIA JA PERANNUT LEVINNEITÄ PERENNOITA UUSIEN TIELTÄ.

LAITAN MUUTAMAN KUVAN JOISTAIN KOHTAA PERENNA-ALUEITA JOITA OLEN TEHNYT.PALJON OLISI VIELÄ PITÄNYT TEHDÄ,MUTTA AHDASTA ON JA KAIKKI JO KOVASSA KASVUSSA.

TÄMÄ ON HUONE-ESIKKO JONKA OSTIN MAALISKUUSSA JA SAIN PIDETTYÄ HENGISSÄ .NYT JO UUSIA KUKINTOJA TULOSSA JA ISTUTIN ISOMPAAN RUUKKUUN.TÄMÄ ON PIHLAJAN ALLA LÄNSIRINTEESSÄ.NÄMÄ ON HERKKIÄ LIIALLE KOSTEUDELLE ,SIKSI PUUN ALLE LAITOIN.

TÄSSÄ ON UUSI KOHTA ,KEIJUNKUKAT,SYYSLEIMU,VUORIARHO  UUSINA TÄSSÄ KOHTAA.

NÄMÄ IKIIHANAT PELLIKSET OSTIN ALESTA...2 EUROA KAPPALE .OVAT SÖPÖJÄ PERENNOITA

TÄMÄ PEIPPI ON NYT TOSI HYVÄSSÄ KASVUSSA JA KUKKII KOMEASTI.SIIRSIN TÄMÄN VIIME KEVÄÄNÄ KUN KITUI VUORIMÄNTYJEN ALLA YLÄPIHALLA.SELVÄSTI TYKKÄSI KUN PÄÄSI PAREMPAAN KASVUPAIKKAAN.


TÄHKÄTÄHDYKE PÄÄSI PENKKIIN


RINNETTÄ VÄHÄN ERI KUVAKULMASATA

UUDET SALVIAT PÄÄSI PENKKIIN

TÄMÄ TALOON TULEVA RINNE JO AIKAS REHEVÄNÄ

ESIKASVATETTUJA TAIMIA,JOITA OLI AINAKIN 70 JA TÄHÄN LAITOIN TSINNIOITA JA LEINIKKEJÄ.LISÄÄ KUVIA MUISTA ISTUTUKSISTA MYÖHEMMIN.SAAS NÄHDÄ MITEN LEINIKIT PÄRJÄÄ JA KASVAA.NYT MINULLA EKA KERTAA KASVATUKSESSA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti