LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 12. maaliskuuta 2022

TSINNIAT JO NOUSI PINTAAN JA RUUSUNNUPPUPELARGONIAT ISTUTETTU

 NYT ON SITTEN KEVÄÄN KYLVÖT ALOITETTU...

KYLVIN TSINNIOITA,AHKERALIISOJA KIINAN ASTEREITA, MUTTA NYT MALTILLISESTI PIENIÄ MÄÄRIÄ .

RUUSUNNUPPUPELARGONIAN PISTOKKAAT ON LAITETTU RUUKKUIHIN,KUN LEIKKASIN TALVEHTINEEN EMOKASVIN.

HYVINLAATUISIA NÄMÄ PELARGONIOIDEN PISTOKKAAT....TOIVOTAAN ETTÄ KAIKKI LÄHTEE KASVUUN


TSINNIAT ITI KAHDESSA PÄIVÄSSÄ, SIIS TOSI NOPEAAN.TOISELLA PUOLEN KIINANASTEREITA MUTTA EI VIELÄ MITÄÄN NÄKYVISSÄ.TSINNIAT KYLLÄ VÄHÄN LIIAN AIKAISIN ,SAAS NÄHDÄ MITEN NÄIDEN KÄY.KYLVÄN VIELÄ LISÄÄ MYÖHEMMIN KUN OVAT KAUNIITA KUKKIA.

2 kommenttia:

  1. Löysin sattumalta blogiisi. 🤗😁 Minä en ole tänä vuonna kylvänyt mitään siemenistä enkä taida edes kylvää muutakuin suoraan maahan. Ruusun-nuppu pelargonia minulla on ollut koko talven sisällä mökissä ja on todella iso. Pitäisi minunkin ottaa siitä alkuja mutta kun en itse edes tarvitse kuin ehkä yhden. Kesäkukat olisi kyllä ihania mutta taitaa jäädä väliin tänäkin vuonna. Joitakin perennoja ajattelin istuttaa nyt keväällä suoraan maahan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nila ja kiva kun löysit blogini jota olen muuten pitänyt jo 11 vuotta.Minä myös olen vähentänyt esikasvatusta siemenistä kun nykyään keväät on niin oikukkaita ja monesti on kova työ valunut hukkaan kun lopputulos tosi surkea.Paras tulos tulee kun kylvää suoraan maahan.
      Poikkeappa toistekkin blogiani katsomaan ja mukavaa kevään odotusta. Terkuin Maikku

      Poista