LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 22. kesäkuuta 2020

RUUSUNEIDIKKI JA LÄHETYSSAARNAAJANKUKKA....NÄIN OVAT KASVANEET

PISTÄN TÄHÄN KUULUMISET PARISTA PERENNASTA JOITA ON KIVA SEURATA...

Ruusuneidikeistä olen jo aiemmin kertonutkin ja nyt ovat koivun alla omissa ruukuissaan ja kasvavat hyvin.Viime kesänä sade mädännytti ne tyvestä,joten otin opikseni ja laitoin suojaan.Koomista kyllä sillä tänä kesänä ei juuri sadetta ole näkynyt.
Lähetyssaarnaajankukat on tänäkeväänä istutettuja juurakoista ja kaikki kolmehan nousivat mutta hieman on kyllä kasvu heikohkoa,ilmeisesti kuumuus ja kuivuus haittaa.
Ruusubegonioissakin jo nuppuja näkyvissä ja auringonkukat itäneet vihdoinkin.Ismenekin voi hyvin ja kukkavana sekun kasvaa....
EKAT KUKAT AUENNEET,NÄMÄ OVAT KYLLÄ KAUNIITA MUTTA NYT VÄHÄN PULAAJAN KASVATTEJAKOMIAT ON LEHDISTÖT...VAAN NE KUKAT PUUTTUU EDELLEEN?

TYVESTÄ NÄKEE KUINKA UUSIA ALKUJA ON NOUSEMASSA.

AIKAS KAUAN SAIN NÄITÄ ODOTELLA,MUTTA VIHDOIN ON KASVU ALKANUT.NÄMÄ OVAT MATALA LAJIKE JOKA KASVATTAA USEITA HAAROJA,SIIS AURINGONKUKKA

IKIVIUHKOISSA JO KUKKAVANOJA NÄKYVISSÄ

RUUSUBEGONIAN EKA NUPPU JO NÄKYY..


ISMET RUUKUSSA VOIVAT HYVIN JA KUKKAVANA SENKUN PULSKISTUU,ODOTELLAAN MITÄ SIITÄ AUKEAA?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti