LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 22. kesäkuuta 2020

JASMINEPENSAS KUKASSA JA PENSASRUUSUT KUKKIVAT

TÄMÄ KESÄ ON KYLLÄ OLLUT HAASTEELLINEN MINUN PENSASRUUSUILLE.

Alku näytty hyvältä ja nuppuja oli ihan kivasti,mutta koa kuumuus ja kuivuus teki tehtävänsä.Osa nupuista on kuivunut ja ja ötökät syöneet lehtivihreät ja osan nupuista.Myrkyttää en oikein voi kun koira hyörii samassa paikassa.Onneksi nyt vähän edes kukkivat ja olen parantanut kasvupohjaa,eli kompostimultaa on lisätty paljon koko ruusupenkkeihin.
NYT KUKKII JO RUNSAAMMIN TÄMÄ PUISTOJASMINE.


LEIKKASIN TÄTÄ KEVÄÄLLÄ,ETTÄ PYSYY KASVU HALLINNASSA EIKÄ KASVA LIIAN ROIKOKSI.

TÄMÄ ON ALAPIHAN KÖYNNÖSRUUSU,JA KUN KATSELIN SITÄ SE ON AIVAN TÄYNNÄ KUKKATERTTUJA....INNOLLA ODOTAN KUN KAIKKI AUKEAVAT..

PUISTOKURTTURUUSU VALKOINEN ALOITTAA KUKINNAN,TÄMÄNKIN KUTEN KAIKKI MUUTKIN PENSASRUUSUT LEIKKASIN VIIMESYKSYNÄ LÄHEN ALAS JA NÄIN KOMEAKSI ON KASVANUT.NÄMÄHÄN KESTÄÄ TOSI HYVIN LEIKKAUSTA JA KUKKIVAT SAMANVUOTISIIN VARSIIN.

TÄSSÄ NÄKYY TOSIVANHOJA TUHKAMARJAPENSAITA RIVI,JOTKA OLEN LEIKANNUT YHDEKSI PALLOKSI.PARI KERTAA KESÄSSÄ TARVITSEE LEIKATA JA KESTÄÄ HYVIN MUOTOILUA.SUORASTAAN TYKKÄÄ SILLÄ KOKOAJAN ON TUUHENTUNUT.

PUNALEHTIRUUSU ON HERKKÄ KUKISTAAN MUTTA TOSI ROHEA KASVULTAAN...

PUNALEHTIRUUSUKASVUSTOA...

VIENO VAALEANPUNAINEN SÄVY NÄISSÄ MORSIONRUUSUISSA...SUKULAINEN JUHANNUSRUUSULLE

JUHANNUSRUUSUT KUKKIVAT

IHANANTUOKSUINEN HANSARUUSU

TÄSSÄ PELASTETAAN PÖRRIÄINEN


SUVIRUUSUN KUKKA

MORSIOINRUUSU


SUVIRUUSUJA,JOTKA KYLLÄ YLEENSÄ OVAT RUNSAASTI KUKKIVIA JA HELPPOJA,MUTTA TÄNÄ VUONA HUONO KUKINTA AINAKIN MINULLA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti