LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

KYLLÄ OLI VAUHDIKAS ALKU NÄILLÄ KESÄKUKILLA...ITÄMISAIKA 2 PÄIVÄÄ-4 PÄIVÄÄ....

LAITOIN NÄISTÄ KUVIA VIIKKO SITTEN,KUN OLIN LAITTANUT SIEMENET ESIKASVATUKSEEN,JA YLLÄTYS OLI KYLLÄ SUURI KUN KAIKKI ITIVÄT NÄIN NOPEASTI?! OLISIVAT KYLLÄ VOINEET OLLA VÄHÄN HITAAMPIA,SILLÄ NYT TULEE KYLLÄ ONGELMA SIINÄ ETTÄ VALOA EI TAIDA VIELÄ OLLA TARPEEKSI PITKÄÄN PÄIVITTÄIN.
TÄSSÄ REVONHÄNTÄ ,JOKA ITI JO KAHDESSA PÄIVÄSSÄ,PUSSISSA LUKI ETTÄ VAATII EHKÄ LISÄVALOA JOS KYLVETÄÄN AIKASEMPAAN.NÄKEE VARRESTA JO NYT ETTÄ HIEMAN VALOA KAIPAISI ENEMMÄN.SAAS NÄHDÄ MITEN NÄITTEN KANSSA KÄY.


NÄITÄ AION NYT HARVENTAA JA NYPPIÄ PINSETEILLÄ OSAN POIS,ETTÄ MAHTUU PARHAAT YKSILÖT KASVAMAAN KUNNOLLA.SAAVAT OLLA VÄHÄN PIDEMPÄÄN TÄSSÄ ,SILLÄ MULTAVARAA ON KYLLÄ RIITTÄVÄSTI.HELPOMPI SITTEN KOULIA ISOIHIN RUUKKUIHIN.


NÄMÄ OVAT KERROTTUKUKKAISIA DAALIAN TAIMIA,JOTKA OLEN ISTUTTANUT HARVAAN JA SAAVAT MYÖS KASVAA VÄHÄN ISOMMAKSI ENNENKUIN KOULIN ISOMPIIN RUUKKUIHIN.

KAIKKI SIEMENPUSSISSA OLEVAT KYLVIN JA NÄYTTÄISI LÄHES KAIKKI MYÖS ITÄNEEN.

LEUKOIJAN PIKKUTAIMET NOUSI MYÖS TOSI HYVIN....NÄITÄKIN HARVENNAN JA ANNAN KASVAA JA VAHVISTUA TÄSSÄ.

TÄSSÄ ON ISOA SAMETTIKUKKAA JOITA OLI N.10 KPL KOKO PUSSISSA JA NYT KUN TARKKAAN LASKIN TÄNÄÄN ON LÄHES KAIKKI ITÄNEET.NÄMÄ MAHTUU HYVIN KASVAMAAN JA VAHVISTUMAAN TÄSSÄ DYNOSSA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti