LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 3. lokakuuta 2019

KESÄ ON NYT PAKETOITU...DAALIAN MUKULAT KERÄTTY JA MUUTAKIN VÄHÄN TEHTY.

TÄSTÄ TÄMÄ NYT SITTEN TAAS ON....KYLMÄÄ ,SADETTA JA TUULTA 😕

Olin eilen vapaalla ja tein loppuja siivouksia,kun ovat luvanneet tosi masentavia ilmoja loppuviikoksi.
 Daaliat otin ruukuista ja ilokseni huomasin kuinka komeita juurakoita ovat kasvattaneet.Ajattelin taas talvettaa,kun olivat niin kauniita ja väreiltään kauniita,Se taas on eri juttu ,kuinka saan pysyyn mukulat terveinä talven yli.Eivät saisi olla liian märkiä ,muuten mätänevät tai pahin kait on se kuivuminen.Säilytys viileässä ja sahanpuruun tai sanomalehtiin kääritynä? No,olen minä näitä vuosikausia säilytellyt mutta nyt oli pari vuotta etten viitsinyt säilytellä.
NÄIN KOMEITA PULLUKOITA....


KAIKKIAAN NÄITÄ JUURAKOITA ON KAKSITOISTA,OSA VAURIOITUI JOTEN NIITÄ EN TALLETTANUTTÄSSÄ ON ISO RUUKKU JOITA ON KAKSI JA NÄIHIN LAITOIN KESKELLE VIIME KEVÄÄN TETENARSISSEJA.NE OLIVAT TOSI RUNSASKUKKAISIA,VOI OLLA ETTEIVÄT TALVEHDI,MUTTA TÄSÄÄ ON KYLLÄ ISO MULTAVARA KUN OVAT METRIN HALKASIJALTAAN JA 40 CM.KORKEITA.TÄYTYY KERÄTÄ TALVELLA LUNTA PÄÄLLE JOSKO AUTTAISI TALVEHTIMISTA.

TÄSSÄ ON IKIVIUHKOJA KUIVUMASSA,HARMI KUN HALLA VEI SUURIMMAN OSAN KUKINNOISTA .SYYKIN EHKÄ SIINÄ ETTÄ ALKOIVAT KASVUN AIKAS MYÖHÄÄN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti