LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 3. lokakuuta 2019

ISOT ALOEVERAT TALVILEPOON JA UUTEEN MULTAAN JA VANHAT KAKTUKSET VOI HYVIN.

NÄMÄ OVAT OLLEET MINULLA PARI VUOTTA JA NYT OLI PAKKO ISTUTTAA PAINAVIIN ISOIHIN RUUKKUIHIN.EIVÄT ENÄÄN PYSYNEET PYSTYSSÄ KUN LEHTIEN PAINO OLI NIIN KOVA.

Vanhat kaktukset ovat tänä kesänä kasvaneet kovasti ja kokoa ja painoa on tosi paljon.
NÄMÄ ALOEVERAT TARVITSEE PALJON TILAA YMPÄRILLEEN.ISTUTIN NÄMÄ LASITETTUIHIN SAVIRUUKKUIHIN,ETTÄ PYSYVÄT PYSTYSSÄ.NYT LOPETTELEN KASTELUN LÄHES KOKONAAN JA SIIRSIN VIILEÄÄN VALOSAAN YLÄTASENTEELLE.SIELLÄ TALVETAN KAIKKI JOTKA KAIPAAVAT LEPOKAUTTA,TÄSSÄ KUVASSA NÄKYY TERVE VUOSIKASVU KAKTUSPAPALLA....

KOKOA NÄILLÄ ON YLI 40CM.HAUSKAN NÄKÖISIÄ JA VASEMMALLA VANHAPOIKA POIKASINEEN

TÄMÄ KAKTUSVANHUS ON 60CM.KORKEA JA KUVASTA EI OIKEIN HYVIN NÄEN MITEN PULLEA ON VUOSIKASVU LATVASSA.

TÄMÄ ON HAUSKA PIKKUINEN KAKTUS.NÄITÄ ON MINULLA KAKSI JA SAIN NE VUOSI SITTEN YSTÄVÄLTÄNI KUN LOPETTI KUKKAKAUPAN.NE OLI VALKOISEKSI VÄRJÄTTYJÄ IHAN PIENIÄ.NYT VAIHDOIN MOLEMPIIN KAKTUSMULLAT JA LAITOIN ISOMPIIN RUUKKUIHIN.

UUTTA KASVUA NÄKYVISSÄ.KIVA SEURATA MITÄ NÄISTÄ VIELÄ KEHITTYY.NYT MYÖS NÄMÄ PÄÄSEVÄT VIILEÄÄN TALVEKSI JA KASTELEN KERRAN KUUSSA.

SISÄLLE TUOTU ATSALEA AUKAISI TAAS KAKSI UUTTA KUKKAA JA NUPPUJA ON PALJON....KIVA JUTTU
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti