LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 2. heinäkuuta 2019

JALOPÄHKÄMÖ ,PALAVARAKKAUS NYT KUKKIVAT...

JALOPÄHKÄMÖT KIERTÄVÄT MINULLA PERENNAPENKKEJÄ ,VAIKKA JOUTUU KYLLÄ JOKA KEVÄT HARVENTAMAAN KUN LEVIÄÄ JUURIVERSOILLA AIKAS NOPEASTI.

PALAVARAKKAUS ON LEMMIKKIEN LEHDOSSA HYVÄLLÄ PAIKALLA,KUN KASVAVAT HYVIN JA PYSYVÄT JOPA PYSTYSSÄ.ISOSSA PERENNAPENKISSÄ KASVAVAT LIIAN REHEVIKSI JA AINA TUPPAAVAT KAATUMAAN JA KUKINTOA EI JUURI NÄE.TÄYTYY VAIHTAA SYKSYLLÄ NE UUTEEN PAIKKAAN.
                              KLIKKAA KUVIA NIIN NÄET ISONA
NÄYTTÄVÄN NÄKÖISIÄ NÄMÄ JALOPÄHKÄMÖT JA KESTÄVIÄ.


TÄMÄ KUVA ON ISON PERENNA-ALUEEN ALAOSASTA.AIKAS ON TÄYSINÄISTÄ 

TÄSSÄ KOHTAA KASVAA 8 JALORUUSUA JOISSA JO EKA KUKANNUPUT NÄKYVISSÄ.SEKAAN KYLVIN KESÄHARSOA,JOTKA MYÖS HYVIN KASVANEET.ITSE KASVATETTUJA LATVAPISTOKKAISTA KOMEITAMAKSARUOHOJA OIKEASSA REUNASSA.

TÄSSÄ KASVAA SYYSLEIMUA,VÄRIMINTTUA,AKILLEITA,PIONEITA JA ERILAISIA LILJOJA.TÄMÄ PERENNAPENKKI KOHOAA YLÖSPÄIN JA TAKANA NÄKYY VÄHÄN YLÄPUOLEN PERENNOITA.OIKEASSA REUNASSA OLEN TEHNYT POHJIA JO UUSILLE PERENNOILLE,JOTKA SYKSYLLÄ SITTEN ISTUTAN


TÄSSÄ ALKAA PALAVARAKKAUS KUKKIMAAN.NÄITÄ ON TÄSSÄ KOLME TUUHEAA PUSKAA.TÄMÄ ON MINUN RAKKAIDEN KOIRIENI MUISTOLEHTO

KAUNIS TÄMÄ SORMUSTINKUKKA JA TOSI KORKEAKSI ON KASVANUT JA ON KAKSI VANAA.KUKAT OVAT ISOJA JA KAUNIITA.HARMI KUN EI OLE NYT NOUSSUT KUIN TÄMÄ YKSI KAPPALE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti