LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

SIEMENET MULTAAN JA KEIJUNLILJAN EKAT ALUT PINTAAN...

NYT ON SITTEN VÄHÄN SIEMENIÄKIN LAITETTU MULTAAN JA ODOTELLAAN KASVUN IHMETTÄ.

Olin tänään vapaalla ja katselin vähän siemenvarastojani, ja oli siellä muutamia lajikkeita joita sitten kylvin.Ovat kyllä jo vuoden vanhoja,joten itämisvarmuus ei kovin hyvä...+No sitten se nähdään kun aikaa vähän kuluu.

Keijunliljat laitoin reilu viikko sitten multaan ja nyt ilokseni huomasin jo muutamia alkuja ruukuissa...Hyvä juttu,sillä eka kokeilu näitten perennoiden kanssa.

Vielä tarvitsisi ostaa paria lajia ainakin,koristetupakka on aivan mahtava kukka ja helppo itse kasvattaa siemenistä.Minulla on ollut niitä monena vuotena ,itse kerättyjä siemeniä siis.Mutta nyt on kaikki käytetty,joten on mentävä ostoksille.Kehäkukkia ajattelin myös kylvää maahan,edelliset oli kyllä surkean värisiä.
VASEMMALLA KOMEA KERROTTUKUKKAINEN ASTERI,ISOKUKKAINEN JA KORKEA LEIJONANKITA ,ORVOKIT JA TOSI KOMEITA SAMETTIKUKKIA


TÄSSÄ NIITÄ ON ,LAITOIN AINA KAHTA LAJIKETTA YHTEEN DYNOON,ETTEI TUU NIIN KAUHEASTI KOULITTAVIA...

TÄSSÄ NÄKYY JO KAKSI ALKUA,YKSI PITÄISI VIELÄ NOUSTA.LAITOIN KOLMION MALLISEKSI TAIMET,ON HELPPO SITTEN SITOA NE TUKIKEPPEIHIN,SILLÄ NÄMÄ KASVAVAT METRIN KORKUISEKSI

TÄSSÄ VASTA YKSI NOUSSUT PINTAAN

SOILIKIT KUKKII VARREN PÄÄHÄN JA TÄSSÄ YKSINÄINEN KUKKAVANA JO NÄIN KORKEA.LEHTIRUUSUKKEEN REUNOILLA MONTA VANAA,MUTTA VIELÄ MATALIA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti