LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

LILJAT ALOITTAA KUKINTANSA JA KESÄKUKAT MYÖSKIN

Nyt alkaa näkymään esikasvatuksen tulokset.Ihanaa kun aurinko jo paistaa ja inoittaa kukkia kukkimaan.Liljat on tosi vanhoja ja jotkin värit olin jo unohtanut tai sitten ovat vaihtaneet väriä???
 Tsinniat on tosi hyviä ja vahvavärisiä kesän kukkijoita.Kasvatan aina esikasvatuksella ja hyvin näyttävät kukkivan.Siemenet on itse kerättyjä joten värit on aina arvoitus.
Erikoinen limen keltainen lilja..mistähän tullut?

takana ruiskaunokit kukkivat


 Ikäväkseni olen huomannut ,että kovat sateet ja kosteus on kyllä vaurioittanut gladioluksien kukkia,ne kun olen myös esikasvattanut.Meinaa kukat mädäntyä joka on kyllä harmi.Jaloleinikit ei ole tykkänyt yhtään kosteudesta ja sateistä.Ei kuulu enää minun valikoimiini.Kova työ ja hukkaan meni!!!Muutama kukki ja sitten mätänivät.Monta lajiketta on kyllä tosi huonolla hapella näiden sateiden takia...toivottavasti nyt olisi poutaa ees vähän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti