LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 12. huhtikuuta 2012

Krookukset pilkistää kevään merkikisi..IHANAA

Heippa kaikille lukijoille.Tänään olin vapaalla ja keväinen ilma innosti touhuamaan vaikkas mitä...!
 Aamulla kävimme ostamassa uuden oven .Tosi ihana löytyikin.Valkoinen jossa on pystyssä viisi pientä lasia.Laitan kuvan kun se on asennettu.Se on siis ulko-ovi,ja siihen ei kyllä voi enää kiinnittää mitään koristeita kun se on itsessään niin nätti.
 Perkasin kaikki havukranssit,pesin hirveän määrän kukkaruukkuja joihin olen laittanut esikasvatukseen kukkia.Tänä vuonna keskityin kukkia valitessa siihen ,mitkä sopii erilaisiin kimppuihin ym...asetelmiin.
 Laskin paljonko niitä on tullut hankittua ja huh sentään n.200 erilaista mukulaa ja sipulia yksistään on ja siihen lisäksi kaikki siemenistä kasvatettavat.Ongelmaa kyllä vielä tulee että missä ne kaikki kasvattaa.Nyt jo yläkerta on kuin kasvihuone,tuoksuu ihanasti mullalle kun illalla menee nukkumaan...
 Laitan muutaman kuvan,jotka otin tänään kun kiertelin perennapenkeissä.En kyllä enää muistanut ,että oli laittanut näitä kaikkia krookuksia...no kiva yllätys ja mitä sieltä vielä nousee kun kaikki tulee näkyviin.


Mukavaa loppuviikkoa kaikille....ja nyt kipinkapin siemenkauppaan ensi kesän kukkaloistoa varmistamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti