LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

30 vuotis-hääpäivän kukkakimppu

antiikkia ja pioneja


mehitähti ja ihana ruukku
Näin se aikaa rientää ihmiselämässä.Juhannuksena vietimme hääpäivää lasten kanssa.Oli tosi kivaa ja rentoa meininkiä.Leivoin kaikkea kesään sopivaa,ja kyllä kaikki maistuikin tosi hyvin.Lapset ja lastenlapset kehuivat että ompas suussasulavaa mansikkakakkua.Kyllä se vanhan mieltä lämmitti.Tein kattauksen yli 30 vuotta vanhoilla ihanilla englantilaisilla ruusuposliini kahvikupilla.Kukka-asetelman tein oman pihan antimista joita jo olikin ihan mukavasti.
 Nyt onkin luvassa melkoisia helteitä.Onneksi satoi tosi paljon,joten kyllä kaikki nyt kasvaa kun saavat aurinkoa ja lämpöä.Kohta onkin laitettava taas mietintämyssy päähän ja alettava suunnittelemaan yhtä morsiuskimppua sekä juhlatilan koristelua.
 Josko taas lopettelisi kun aamulla on töihin meno.Kiitos muuten kaikille mukavista kommenteista,niitä on aina kiva lukea.Mukavaa helteistä viikkoa kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti