LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 8. huhtikuuta 2019

PERENNAPENKISSÄ JO ELOA...EKAT KUKAT AUENNEET.

TÄSTÄ SE TAAS ALKAA  PERENNAPENKEISSÄ KIERTELY JA KURKISTELU ,KUINKA KUKAT ON TALVEHTINEET.

Viime Lauantaina sain kaikki perennapenkit putsattua ja talventöröttäjät leikattua.Paljon oli jo elonmerkkejä perennoissa ja suurinosa ruusuistakin näyttää selvinneen.Koristepensaitakin leikkasin alas ja sain kaikki roskakasat poltettua.Luin nimittäin että on sateita on tulossa niin olisi kaikki kastuneet .Nurmikotkin on haravoitu jo melkein,sillä meillä oli lumet sulaneet ja tontti on etelärinteessä niin kivasti oli kuivunutkin jo.
Viime viikolla laitoin kaikki siemenet kasvamaan ja nyt jo ensimmäiset ovat itäneet,Daaliat ja Kosmoskukat kaikki hyvässä vaiheessa.Nythän se homma vasta alkaa kun niitä pitää hengissä siihen asti kun ovat koulintavalmiina.
JOULURUUSUN KUKAT JO AUKEAVAT JA NOSTAVA VARSIAAN YLÖSPÄIN...OVAT TOSI KAUNIITA


MONTA KUKKAA ON TEHNYT JA TAKANA NÄKYY KEVÄTESIKKO,JOKA ON PARI VUOTTA VANHA.VIIME VUONNA EI KUKKINUT JA MELKEIN KUOLI KUN OLI NIIN KUUMA JA KUIVA KESÄ .NYT VARMAAN KUKKII KUN ON HYVIN VOIVAN NÄKÖINEN.

SÖPÖT PIKKUISET KROOKUKSET ON JO KUKASSA.EN TIEDÄ MISTÄ TÄHÄN OVAT TULLEET,SILLÄ OVAT PERENNAPENKIN EDESSÄ NURMIKOLLA

NÄMÄ OVAT VANHOJA PERENNAPENKIN ASUKKEJA,HENNON SINISÄVYISIÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti