LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 27. joulukuuta 2017

VANHAINKOTI KORISTELTU JOULUN TUNNELMAAN.....

LAITAN MUUTAMAN KUVAN, KUN KORISTELIN TYÖPAIKKANI JOULUA VARTEN....MUMMUT JA PAPAT ON AINA ILOISIA KUN KUUSET KORISTELLAAN JA TALO TÄYTYY JOULUN TUNNELMASTA.....SEN TAKIA TÄTÄ TYKKÄÄN TEHDÄKKIN!!
TÄSSÄ TULOAULAN PÖYTÄ KORISTELTU.TAUSTALLA ROIKKUU PUMPULEISTA TEHDYT PALLOT JA HOPEATÄHDET.PÖYDÄSSÄ SAMOIN HOPEAKAITALIINA .

AULAN JOULUKUUSI OLI KYLLÄ KOMEA,NIIN TASAINEN OKSILTAAN .VÄRIT OLI HOPEA JA VALKOINEN SEKÄ RIPAUS PUNAISTA.VALITETTAVASTI RUOKASALIN KUUSI UNOHTUI KUVATA...SE OLI ISO JA PUNA-KULTASÄVYINEN

"MUMMONKAMMARI" SAI PUNASÄVYISEN KORISTELUN

HAVUKÖYNNÖS VALOILLA

HOPEVALKOINEN YLEISILME TÄSSÄ PÖYDÄSSÄ

JOULUKUUSESTA PUUTTUU NORMAALIT KUUSEN VALOT KUN EIVÄT PALANEETKAAN.LAITOIN VAIN PIENEMMÄT VALOSARJAT,MUTTA IHAN NÄTTI TULI.SAMOIN VÄHÄN JÄI VALKOISTA NAUHAA PUUTTUMAAN JOTEN JATKOIN HOPEAKÖYNNÖKSELLÄ

ENKELIMAAILMA ON TRADITIO MEILLÄ TÖISSÄ,JA SEN TEEN SAMAAN PAIKKAAN JOKA VUOSI.NYT PUUTTUI TÄHTI KUN EI PALANUTKAAN JA UUTTA LAMPPUA EN SAANUT SIIHEN MISTÄÄN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti