LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 8. syyskuuta 2016

PORTIN EDUSTA KUIN VANHAAN AIKAAN...

Eilen katselin portin etustaa iltahämärässä,ja tuli ihan mieleen vanha piha ??Totta puhuen sehän minun pihani onkin.....En saanut kuvattua sitä tunnelmaa ihan niin kuin olisin halunnut ,mutta tässä kuitenkin kuvat.
 Laitan samalla muutamia muitakin kuvia,jotka ovat mielestäni kauniita.
LOBELIAT RUUKUISSA IHANAT,OLI KYLLÄ TOSI HYVÄ OSTOS!!!MAKSOI VAIN 1,49e JA ITSE KASVATETTUJA,JA NÄITÄ ANNOIN VIELÄ SAMAN VERRAN MYÖS TYTTÄRELLE.NÄMÄ SIIS ITSE SIEMENISTÄ KASVATETTUJA VIELÄ KUKKIVAT NÄIN KOMEASTI.TÄMÄ ON KYLLÄ AIKAS MYSTERIÖ GLADIOLUS??KUN OLI SE MYRSKY,TÄSTÄ KATKESI LATVAOSA JA VAIN KAKSI NUPPUA JÄI.KATKENNUT OSA OLI VALKOINEN JA YLLÄTYS MELKOINEN KUN NÄMÄ AUKENIVAT??UPEAN VÄRISIÄ JA KAUNIITA..MUTTA EIVÄT OLE VALKOISIA??

KAUNIS  ASTERI TÄMÄ VALKOINEN,TOSI RUNSAASTI NUPPUJA  JA KORKEUTTA ON KYLLÄ ENEMMÄN KUIN 20 CM.SIEMENPUSSISSA LUKI ETTÄ "MATALA LAJIKE"

NÄMÄ TUOKSUHERNEET ON KOKENEET KOVIA,MYRSKY HEITTI KAIKKI MAAHAN MUTTA EI HAITANNUT ...JOTENKIN KAUNIS KUVA JA VALKOISET KUKAT KASVAA JÄNNÄSTI MUTKALLA.


ERIKOISEN VÄRINEN GLADIOLUS,JOKA OLI POIKKI MYÖSKIN.VARSI OLI KYLLÄ MINIKOKOINEN , SAMOIN LEHDISTÖ.TÄMÄ ON NIMITTÄIN KOKO KUKINTO JOTEN SIITÄ NÄKEE KUKAN KOON.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti