LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

ÄITI JA VAUVAKIMPPU

Tänään töissä annoimme tuoreelle uudelle äidille lahjaksi nämä kimput.Haluankin samalla toivottaa PALJON ONNEA JA IHANIA HETKIÄ VAUVAN KANSSA kaikille uusille äideille!!!
 Etsin hempeän värisiä kukkia,mutta ihme kyllä nyt en löytänyt???No,kyllähän nämäkin ihan vauvakimppuun sopivat.Kuvat kyllä on tosi huonoja ja värit ei oikein tule aitoina esille!!!Syykin löytyi nyt kun laitoin kuvia koneelle....minulla oli jäänyt kameraan yökuvaus päälle.!!!!Kyllä harmittaa,siinä syy myös toisiin vauvakimppu kuviin ,jotka aiemmin laitoin tänne.Jatkossa kyllä täytyy näköjään olla tarkempi kameran kanssa.!
 Olen vielä ollut vähän pihatöissäkin kun on kelejä piisannut ,mutta nyt saa kyllä ne hommat riittää....alkaa jo kyllästyttää.Pesin eilen kaikki ulkolyhdyt,että voin alkaa poltteleen taas ulkona kunhan sateen loppuvat,jota kyllä saa odottaa!Kuuntelin just säätietoja ja sadettahan on taas isänpäiväksi luvassa,voi kurjuus sentään.Mistähän sitä vettä oikein piisaa,ja pimeääkin on jo tosi aikaisin.
Nyt alan taas neulomaan verhoja,kun on hieman vielä kesken eteisen verhot.Kirjoittelen taas kun koneelle asti kerkien.
Hieman epätarkka kuva

Päältäpäin kuvattu....tämäkin epätarkka kuva
Tehkääpä nyt kaikki isille oikein nätit kimput kahvipöytään ja komea kakku!!!!Vinkki;Lidlissä myydään torstaina halpoja ruusuja,joten sinne kaikki kipinkapin.Minäkin meinaan mennä ostamaan pari nippua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti