LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 6. lokakuuta 2016

JALOHORTENSIA JA KALLAT PÄÄSI SISÄLLE...

Ensimmäiset kukat on sitten päässeet jo sisälle talvehtimaan.Jalohortenssiat otin koska pakkanen ei tee hyvää näille.Nyt saavat olla viileällä kuistilla koko talven ja kastelen tosi vähän ,vain sen verran että varret pysyvät vihreinä.lehdet kyllä putoaa kaikki ,kun pimeys lisääntyy  mutta ei haittaa.Helmikuussa jo alkaa näkyä uutta kasvua ja kasteluakin lisäilen pikku hiljaa.Leikkaan vasta kun näen kuinka pitkälle varsissa uusia lehtiä muodostuu.
 Kallat on jo aikas paljon kuivattaneet lehtiään ja otinkin jo sisälle.Saavat kuivua ruukuissa ihan rauhassa ja kun multa on ihan kuivaa ja kaikki lehdet kuivaneet otan ne mullasta pois.Täytyy vaan olla varovainen ettei vaurioita isoa mukulaa,sillä silloin se kyllä mätänee.Laitan aina sanomalehteen ja viileään.Välillä kannattaa katsoa ettei mukula homehdu.
 Gladiolukset saa vielä kasvattaa maassa sipuleitaan ja ne otan sitten myöhemmin kuivumaan.Lavendelitkin saa vielä olla ulkona,vasta kun tulee jatkuvat pakkaset otan sisälle talvehtimaan.Skimmiakin kestää aikas hyvin pakkasta ja sen otan vasta aikas myöhään sisälle.
KUVASTA NÄKEE KUN PAKKANEN ON PURASSU JUST AUENNEEN KOMEAN KUKINNON...HARMI!! LUONNOSSA NÄMÄ OVAT JO TOSI ISOJA,MUTTA KUVA VÄHÄN VALEHTELEE??


KALLAT JO AIKAS UINUVASSA TILASSA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti