LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 30. elokuuta 2015

AMADEUS ROP JA EKA SERTI NÄYTTELYSSÄ!!!

KAUNIS AMADEUS.....ROP&SERTI HEINOLASSA!!

Meillä oli hieno päivä näyttelyssä viikko sitten Heinolassa.Meitin Amadeus,jolla ikää vasta 10kk.esiintyi tosi hienosti näyttelyssä ja tuomari kehui erinomaiseksi liikujaksi ja hyvin itsensä kantavaksi .Pelkää kehua koko arvostelu ja esittäjä Jonna Eskelinen kyllä sai pojan hienosti esiintymään.Makeaksi voiton tekee se...että voitti kehässä jopa oman isänsä Dinon,kansainvälisen valion!!
 Seuraavaksi menemme näyttelyyn lauantaina Tampereelle,mutta sen verran olemme näyttelyitä vuosien varrella kiertäneet,että olemme kyllä realistisia ja täytyy muistaa että amadeus on vielä ihan vauva ..Aikaa on kyllä kehissä juosta,joten jätämme pikkumiehen tämän jälkeen kotiin kasvamaan,ettei kyllästy näyttelyihin liian nuorena.
AMADEUS&JONNA JA TUOMARI RUUSUKKEEN KANSSA HYMYSSÄ SUIN!!!

NÄYTTELYURAN IHAN EKA ROP POKAALI JA SERTI POKAALI

KOMEAT RUUSUKKEET,NÄMÄ JÄÄ HISTORIAAN,KOSKA OVAT IHAN EKAT!!!TOKI ONHAN AMADEUKSELLA JO MONTA POKAALIA,KUN VOITTI PALJON PENTUAIKANA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti