LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 25. maaliskuuta 2014

SYKLAAMIT JA JALOHORTENSSIA...

SYYSSYKLAAMIT SELVISI TALVESTA!!!


Tässä pari syyssyklaamia,jotka ostin viime syksynä.Hyvin ovat kasvaneet,vaikka pimeä talvi takana.Kohta vaihdan ne isompiin ruukkuihin ja kevään valoisuus hoitaa loput.Kukkivat taas komeasti koko kesän.
 Näm on hoidollisesti hieman nirsoja,siin talviaikaan.Pitää kastella varoen ja aina alusastialle.Annoin aina hieman nuukahtaa lehtien ,sitten vasta vähän vettä.Olivat viileässä eteisessä ,pohjoisikkunalla ja ilmeisesti tykkäsivät.Nämä on niitä syyskukkijoita,jotka mielestäni talvehtivat paremmin.



JALOHORTENSSIA JA MONTA KUKKANUPPUA

Tästä olen jo laittanut aiemmin pari kuvaa,kun alkoi vihertämään.Nyt taas uusi kuva kun on jo tosi komea ja nuputkin aikas isoja.Pidän vielä itäikkunalla ettei saa liikaa aurinkoa.Lannoitan jo kerran viikossa ja jännä nähdä minkä väriset kukat tulee???


ISOT NUPUT,TOIVOTTAVASTI AUKEAVAT EIVÄTKÄ KUIVU???TAKANA PARI SKIMMIAA,JOISSA PALJON UUTTA KASVUSTOA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti