LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

LILJAT JA RUUSUT kimpuksi 30v.naiselle

Jälleen yksi neitonen...eli yksi työtoveri pääsi 30-kerhoon.....ja tottahan piti kukat ojentaa.Kimppu oli helppo tehdä kun saaja kertoi jo ennakkoon,minkä värisiä haluaisi.Laitoin mustikan varpuja,jotka olisivat kyllä saaneet olla enemmän lehdessä,mutta ihan ok näinkin.Kukat siis liljoja,ruusuja ja muutama neilikka kera leikkovihreiden.Muutaman helmen laitoin ruusujen keskelle ja valkoisen rusetin.
 Olin taas pihassa vähän puuhastelemassa,mutta tuuli oli kyllä tosi kova ja ne risut ym...roskat jäi vieläkin polttamatta.
 Sisällä esikasvatetut kasvaa kohisten,joten alan kuskaan ne kyllä huomenna ulos......ainakin sellaiset jotka jo pärjää.Nyt on kyllä luvattu kovia vesisateita-jotka tulee kyllä tarpeeseen-sillä aikas kuivaa on ,ainaskin meitin rinnetontilla.
Maljakko rekvisiittaa


 Kertoilen taas kuulumisia ja laitan uusia kuvia kunhan kerkiän kuvailemaan.Mukavaa viikkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti