LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 18. toukokuuta 2012

KEVÄT ON KIRKKAIDEN VÄRIEN AIKAA

Kylläpäs on taas kylmää!!!! Kävelin äsken ulkona vähän perennapenkkejä katselemassa,mutta ei siellä kyllä kauaa viihdy kun tuuli on tosi kylmä ja satanut on koko illan.Vein toissapäivänä kaikki esikasvatetut ulos vähän vahvistumaan ja nyt ne lilluu vedessä.....Voi kun harmittaa.Onneksi on luvassa vähän lämpimämpää keliä kun mullakin alkaa vapaat huomisen jälkeen.
Olisi jo kiire kylvää kesäkukat maahan ,mutta en ole kerinnyt laittaan kukkapenkkejä valmiiksi-no ehkä viikonlopulla on aikaa ..
 Otin toissapäivänä kuvia kun oli ihana aurinkoinen päivä ja kukat kukkii komeasti hehkein ja voimakkain värein.Joka päivä jotain uutta tapahtuu ,uusia lajeja nousee,ovat hyvin talvehtineet.Laitoin viime vuonna kuvia liljoista jotka olivat super kauniita ja huumaavan tuoksuisia-Ihanaa....ne ovat talvehtineet ,kokonaista kaksi kappaletta.!
Partytulppaanit

Eriväriset Partytulppaanit


Superisot Esikot

Kevätkaihonkukka

Kevätesikot

Helmililjat

Kevätvuohenjuuri
 Puuhakasta viikonloppua kaikille multasormille ja Hyvä SUOMI,sitä myös jännitetään josko taas oltais MM-mestareita..!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti