LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

PÄIVÄN PULINAT JA VÄHÄN KUVIA KUKISTA....

HAUSKAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE JA NYT ON SITTEN LÄMMIN JA AURINKOKIN PAISTAA....IHANAA!!

Olen tänään vapaalla ja oli aikaa taas kukkia vähän kuvailla ja siemeniä istutella.Ulkonakin kävin vähän kukkapenkkejä katselemassa.Joissain kohtaa jo lumi oli sulanut ja ainakin yhden alueen ruusut olivat talvehtineet ihan hyvin.Peittelin niitä pari kertaa lumella,kun oli ne kovat pakkasyöt.Lumi sulaa nyt vauhdilla ja ensi viikolla onkin luvassa keväisiä lämpötiloja,ja on niitä odoteltukin.
TÄSSÄ TAAS MUUTAMA PUSSI SIEMENIÄ JA LAJIKKEET OVAT:JAPANIN HUMALA,LOBELIA,MALVIKKI,MATALAKASV,KRASSI JA ORANSSI KEHÄKUKKA.LOBELIAN LAITOIN ESIKASVATUKSEEN.KRASSIN JA HUMALAN LAITAN MYÖHEMMIN JA LOPUT SUORAAN MAAHAN KUNHAN KEVÄT TULEE OIKEASTI.


HUONEKUUSI SELVISI HYVIN VIILEÄLLÄ KUISTILLA TALVESTA,JA NYT UUSIA KASVUNALKUJA JO NÄKYVISSÄ.

PIKKULEHTINEN MURATTI JO KASVAA HYVIN,VIHREITÄ UUSIA ALKUJA ON PALJON.

TÄNÄ VUONNA EI TÄMÄ PÄÄSIÄISKAKTUS OIKEIN NÄYTÄ HYVÄLTÄ.KUKANNUPPUJA KYLLÄ MUUTAMA,MUTTA YLEENSÄ KUKKI YLI SATA KUKKAA KEVÄÄLLÄ.KÄRSI VIIME VUONNA KOSTEASTA JA VIILEÄSTÄ LOPPUKESÄSTÄ ULKONA.IKÄÄHÄN TÄLLÄ ON LIKI 30 VUOTTA,JOTEN EIKÖHÄN SE IKÄ TEE KAIKILLE JO VÄHÄN TEPPOSIA.

TÄSSÄ LÄHIKUVA IHANASTA KÖYNNÖKSESTÄ ,HERTTALYHTYKÖYNNÖS ON MEHIKASVI,JOKA EI VETTÄ TARVITSE KUIN TODELLA JOSKUS.TALVELLA VÄHÄN RÄNSISTYY JA USEIN LEIKKAANKIN LÄHES KAIKKI RUMAT OKSAT POIS.KLIKKAA KUVAA,NÄET TARKEMMIN KUKAN

TÄSSÄ TERHAKASTA UUTTA KASVUA...TÄYTYY LAITTAA TAAS AMPPELIIN,KUN OKSAT JO PITKIÄ


TÄSSÄ KAKSI PIENEMPÄÄ,JOTKA LEIKKASIN KOKONAAN ,NYT ALKAVAT JO HERÄILLÄ KASVUUN.MULLASSA NÄKYY MUKULOITA,JOISTA NÄITÄ LISÄTÄÄNKIN JA VARASTOIVAT VETTÄ,JOKA JUURIKIN SYY MIKSEI KANNATA PALJOA KASTELLA.


TÄSSÄ NÄKYY MUKULAT HYVIN JA NEHÄN KASVAVAT KUN KASVI VANHENEE...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti