LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

KEVÄT KAIKEN UUDEN KASVUN AIKAA....

NYTT SE PUUHASTELU TAAS ALKAA JA JOKAPÄIVÄINEN KIERTO PERENNAPENKEISSÄ ,JOSKO JOKU VIHREÄ TUPSU JO NÄKYISI.

Ostin taas LIDLISTÄ pienoiskasvihuoneen,jossa oli siemenet valmiina RIIPALOBELIOITA joita jo viime vuonna kasvatin.Olivat tosi komeita ja ihastuin niihin.Sijoitus ei ollut kova vain 1,49 euroa.Kasvatuskin oli helppoa ja nyt laitankin jo tänään kasvamaan,sillä viime vuonna kukkivat aikas myöhään.

Sisällä on kaikki hyvin talvehtineet ja mukulatkin siis kallan näyttävät jo kasvun alun merkkejä,joten ne pitää pian laittaa esikasvatukseen.Gladiolukset ja liljat laitan suoraan maahan enkä esikasvata,koska niitä on niin paljon.
JALOHORTENSSIA ETUALALLA JOSSA JO EKA NUPPU NÄKYY JA TAKANA SKIMMIA JOKA KUKKIA TALVELLA


TÄSSÄ TOINEN JALOHORTENSSIA JOSSA MONTA NUPPUA NÄKYVISSÄ JA LEHDISTÖ TOSI TERVEEN VÄRINEN.NÄITÄ OLEN JO LANNOITTANUT.

TÄSSÄ LÄHIKUVAA LOBELIARASIASTA
TÄSSÄ KOKO PAKETTI


 PÅÅLLIMMÄISENÄ KALLAN MUKULOITA,JOISSA JO HIEMAN KASVUN ALKUA NÄKYVISSÄ.SIITÄ SELVIÄÄ HYVIN MITEN PÄIN MUKULAT ISTUTETAAN.NÄMÄHÄN KASVAVAT JOKA VUOSI LISÄÄ KOKOA JA NÄIN MYÖS KUKKIEN MÄÄRÄ LISÄÄNTYY.MUUTEN KIVOJA PERENNOITA MUTTA KUKINTA AIKAS LYHYTKESTOINEN.ONNEKSI ON SILTI NÄYTTÄVÄ LEHDISTÖ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti