LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 14. maaliskuuta 2015

ENSIMMÄISET MUKULAT ON ISTUTETTU...!!

Nyt on sitten aloitettu kevään istutushommat.Laitan kuvia sipuleista ja mukuloista jotka ovat talvehtineet hyvin ja pääsivät nyt ruukkuihin esikasvatukseen.
TÄSSÄ KALLAN MUKULOITA JA OVAT KYLLÄ KASVANEET VALTAVASTI VIIME KESÄN AIKANA.NYT JO NÄKYY EKAT SILMUT.YKSI PUNAINEN JA MUUT OVAT VALKOISIA.


TÄSSÄ KUVA VIIME KESÄLTÄ

TÄSSÄ VALKOISIA KALLOJA JOITA OLI KAHDESSA PADASSA JA KUKKIVAT TOSI RUNSAASTI.KUKINTA ON VALITETTAVASTI SUHT LYHYEN AIKAA ,MUTTA LEHDET PYSYVÄT KESÄN VIHREINÄ.YMPÄRILLÄ SIEMENISTA KASVATETTUJA DAALIOITA.

NÄMÄ SIPULIT OVAT KAKSI VUOTTA VANHOJA JA OVAT EUCOMIS MONTANA.SIPULILEISTA NÄKYY VUOSIKASVU JA SILMUT JO NÄKYVÄT.ERITTÄIN KORISTEELLINEN KUKKA.

TÄSSÄ SAMA KUKASSA VIIME KESÄNÄ.

RUUSUBEGONIAT KASVOIVAT VALTAVASTI VIIME KESÄNÄ.KAKSI ISOA OLI KESÄN ISOSSA RUUKUSSA JA KASVOIVAT JA KUKKIVAT KOKO KESÄN KOMEASTI.ALIMMAINEN ON PIENEMPI,KOSKA LOPPUI ISOT RUUKUT JA LAITOIN NORMI RUUKKUUN .NÄIN VOI TODISTAA SEN ETTÄ JOS MULTAVARA ON PIENI ON KUKINTAKIN VAATIMATON.

VALKOINEN PITSIREUNAINEN JA KERROTTUKUKKAINEN

NORMAALI BEGONIAN KUKKA

PUNAINEN OSIN KERROTTUKUKKAINEN,JA KASVU HUONOMPI

KOMEA KERROTTU KELTAINEN JA KUKKI RUNSAASTI KOKO KESÄN.

AFRIKANTÄHDYKKEEN ISOT SIPULIT,JOTKA KASVOIVAT ISOIKSI KESÄN AIKANA.KASVAA HITAASTI,JOTEN LAITOIN JO ESIKASVATUKSEEN

TÄSSÄ NÄKYY KORKEA KUKKAVANA ,JOSSA TÄHDYKKEEN KUKINTO AUKEAMASSA.LEHDISTÖT OVAT ISOT JA KORISTEELLISET.VAATII ISOT RUUKUT ,JOTTA JAKSAVAT KASVAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti