LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 22. huhtikuuta 2013

VÄRIKÄS KIMPPU LAHJAKSI

No niin,nyt on eka lomaviikko takana ja paljon on tullut tehtyä ja kelit on olleet tosi vaihtelevat.Eka päivät levittelin lunta ja loppuviikon haravoin.Perennapenkit on jo lähes putsattu ja haravointi loppusuoralla!!!Aikas hyvä juttu,kun vielä loput pensaat leikkaan niin ollaan hyvällä mallilla.On kyllä yksi TOSI ISO URAKKA vielä tehtävä......18 terijoensalavaa on pistettävä poikki,eli mammutti urakka!!!Onneksi vävypoika tulee talkoisiin ja vie suoraan haketettavaksi,sillä mulla menis kyllä niissä "sata vuotta"ennenkuin olisivat hoidettu.
On se kumma juttu kun ei muista,mitä kaikkea on tullut syksyllä siirrettyä ja istutettua.Nyt vaan ihmettelen kun nousee kaikennäköistä maasta,mutta ruusut jotka istutin ovat hyvin talvehtineet...se on hyvä juttu!!!!
 Laitan muutaman kuvan kimpusta jonka tein tilauksesta ystävälle.Toivottavasti piristää teitä lukijat ja saa viikon hyvään vauhtiin.Nyt on luvattu aurinkoa ja sadetta...hyvä niin,sillä tulee tehtyä sisähommia sadepäivinä.
 Amos hurmurikin pitäisi laittaa vapuksi hyvään kuosiin,josko vaikka lähettäis Vappuna marsille....vitsi....jos nyt ei kuitenkaan.
RENTOUTTAVAA JA PUUHAKASTA VIIKKOA KAIKILLE!!!Työtovereille erityisesti....viikko vielä ja taas täältä tullaan.
Ulkona kuvattu

Ylhäältä kuvattu

Kerberat,krysanteemi ja morsiusharso

Helmet ja kultalanka yksityiskohtana

Lähdössä lahjan saajalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti