LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 28. helmikuuta 2012

tulppaanit kevään toivo....

Aloinpa taas kirjoittelemaan viikon kuulumisia.Viime perjantaina kävin asioilla ja poikkesin Tiimariin(työkaverin vihjeen perusteella)hieman ostoksille.Siellä oli tarjous= 5euroa kassillinen tavaraa...Huh sentään,nyt oli apua kun on ollut ennen kaupassa töissä.Keräsin tietenkin kaikkea mukavaa ja otin paljon erilaisia lyhtyjä ja pöytäkoristeita ym,järkevää joista on joskus hyötyä.Kaikkiaan oli kannattava ostos.Soitin myös tyttärelle ja sulloin myös hänelle kassin täyteen kaikkea ihanaa ...
 Poikkesin myös tietenkin kukkia ostamassa,joista tein itselle ja tyttärelle kimpun viikonlopun kunniaksi.En mitään erikoista mutta ainahan tulppanit on ihania.Värivalikoima kyllä oli hieman huono,vain keltaisia oli tarjolla.
 Ajattelin jo kevättä,mutta tänään kyllä masensi kun lunta tuli ihan älyttömästi!!!!Täytyy vaan odotella ,eiköhän se lumi joskus sula.Päivät on kyllä jo pidentyneet mukavasti ja valo alkaa voittamann pimeyden.
 Selkä on kyllä ollut aikas kipeä ja tämä koneella istuminen on aikas huono selän kannalta!!!Sormetkin ovat hieman turvoksissa kun niissä on kuulemma kulumia ja nivelrikkoa,mutta kumma kyllä lämpö ja korkeapaine auttaa näihinkn vaivoihin????Niin ainaskin oletan vai onko se vaan luuloa??



Tiimarista kynttiläkulhot
 Nyt taidan taas lopetella ja laitan muutaman kuvan päivän päätteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti