LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Keväinen kimppu työtoverille läksiäislahjaksi

Istahdin hetkeksi taas kirjoittamaan viikon kuulumisia.Kaikkea on tapahtunut ja pääasiassa ihan kivaa...Kurjaa on se että yksi mukava työkaveri vaihtoi alaa ja lähti kohti uusia haasteita.Ostimme kimppaan muistoksi 3.n kukkaruukun sarjan ja niihin kukkia sekä vähän namia.Tein kimpun johon valitsin kevään värit.Tykkäsi kovasti ja onhan jotain muistoa meistä mukavista kavereista...??!!Näin ainakin toivon..
 Kävin jo ostamassa muutaman tete narsissin eteiseen ,tuovat kivasti kevätilmettä kotiin.Ostin kyllä taas kukansiemeniäkin,vaikka ensin ajattelin etten osta mitään kun vanhojakin on niin paljon.Valikoimaa on aivan valtavasti,mutta hillitsin itseni ja ostin vain sellaisia joista voi tehdä erilaisia kimppuja kesällä.Daaliamukulat on jo istutettu ja ensi viikolla aloitan muutamien lajien esikasvatuksen.Kivaa puuuhaa ja kohta saa nukkua mullan tuoksussa ,kun joka paikka on istutusruukkuja täynnä.
 Nyt on ulkona jo kevään tuoksua joten kyllä on ihanaa..Viikon päästä taas siirretään ne kellotkin...minun rytmiini kyllä ihan kamalaa.Koivunoksiakin täytyisi kiivaasti jo laittaa veteen ,jotta kerkiävät pääsiäiseksi hiirenkorvalle.
kerbera,tulppaani ja krysanteemi


 No,tässähän näitä pulinoita taas tulikin,joten alan lopetelemaan.Mukavaa viikonloppua ja keväistä ensiviikkoa kaikille.!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti