LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 13. huhtikuuta 2018

IHANA YLLÄTYS PERENNAPENKISSÄ....JOULURUUSU KUKKII!!!

HEIPPA KAIKILLE JA MUKAVAA ALKANUTTA VIIKONLOPPUA!!

Kyllä nyt on ihanat ilmat ja kerrankin käy tuuri vapaiden kanssa,aurinko paistaa ja lämmintä on.Katselin perennapenkkejä ja kyllä kuulkaas olin tosi iloinen ja yllättynyt kun huomasin valkoisen kukan jouluruusussa.Tarkkaan kun katsoin siellä on monta kukkaa tulossa,mutta ovat ohuen jääkerroksen alla.Hain kuumaa vettä ja kaadoin jään päälle,josko nopeuttaisi sulamista.Tämä jouluruusu kasvoi jo viime vuonna ,mutta ei kukkinut.Teki vaan paljon komeita isoja lehtiä.Minulla on sisällä taas yksi jouluruusu jonka istutan ulos tämän viereen kunhan kelit sen sallivat.
 Laitan muutamia kuvia myös soilikeista,kun toinenkin on aukaissut ekan kukkansa,hieman eri sävyinen on.Muutama lajike on noussut pintaan,joita kylvin dynoihin,siis kesäkukkia.
                     KLIKKAA KUVIA,NÄET TARKEMMIN
SIELLÄ SE KUKKANEN KURKISTELEE,YLLÄTTÄVÄN ISONKOKOINEN .OLI HANKALA KUVATA



TÄSSÄ KUVASSA NÄKYY TOINENKIN KUKKA,JOKA ON NUPULLA JA VIELÄ VÄHÄN JÄÄN ALLA


TÄSSÄ TAAS YHDEN SOILIKIN EKA KUKKA,JOKA VÄHÄN ERIVÄRINEN KUIN SE EKA.KESKUSTA KELTAINEN


NÄIN RUNSAASTI KUKKII EKA SOILIKKI JA UUSIA KUKKAVANOJA ON TULOSSA...


TÄSSÄ ISOA LEIJONANKITAA JA KERROTTUKUKKAISTA KIINANASTERIA.ANNAN KASVAA TÄSSÄ VÄHÄN ISOMMAKSI JA HARVENNAN VÄLILLÄ.KUN OVAT VÄHÄN ISOMPIA ,SIIRRÄN ISOMPIIN ESIKASVATUSRUUKKUIHIN.KIIRE NÄILLÄ EI OLE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti