LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

VALKOISTA,HELMIÄ,HIEMAN KIMALLETTA....

ONNEA UUDELLE AVIOPARILLE!!

Lauantaina oli HÄÄT ja morsiammella aivan mahtava hääpuku.....Teemana oli talviset häät ja värinä pääasiassa valkoinen kera helmien .

Sain ilokseni tehdä kaikki kukkajutut näihin juhliin,joka on aina itsellekkin hieman jännä juttu.Lopputulokseen täytyy olla morsiammen tyytyväinen,sillä se on ainutkertainen juttu elämässä.

Haastetta kyllä lisäsi kovat pakkaset,joten kukkien kuljettaminen oli tarkkaa puuhaa,etteivät palellu.Lopputulokseen olen kyllä itse tyytyväinen ja oli kyllä morsiusparikin.

Kuvia laitan tähän nyt koosteena mutta saan kyllä myöhemmin sitten morsiusparistakin.Kuvat kyllä otin pimeällä sisätiloissa,joten valaistus hieman vääristi kukkien oikeaa väriä.KLIKKAA KUVIA,NÄET ISOMPANA-
TÄSSÄ KOKO SETTI,VIEHEITÄ OLI KOLME JA SULHASEN HIEMAN ISOMPI.

PALJON HELMIÄ,JOTKA KIERSIVÄT KIMPPUA.RUUSUT OLIVAT KYLLÄ LUONNOSSA VALKOISEMPIA,MUTTA VALAISTUS MUUTTI VÄRIÄ.

LÄHIKUVAA VIEHEISTÄ,KORISTEENA HOPEAKETJUA JA HELMI

KUKAT:RUUSUT,TERTTURUUSUT,NEILIKAT,EUSTOMAT JA MORSISHARSO

HEITTOKIMPPU

KAASOJEN KORUT,JOISSA SÖPÖT TERTTURUUSUT SEKÄ HELMIÄ JA KRASSIA KORISTEENA.

SIVUKUVA KIMPUSTA,JOSSA NÄKYY HOPEALEHDET KIMPUN YMPÄRILLÄ TUOMASSA HIEMAN TALVISTA ILMETTÄ,KRASSIT JA HELMET KORISTAA KIMPUN VARTTA

TÄSSÄ NÄKYY KUINKA HELMINAUHA KEHYSTÄÄ KIMPPUA


HEITTOKIMPUSSA MYÖS VALKOISIA HELMIÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti