LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

PIKKUJOULUT .....JOULUN FIILISTÄ ....

No niin,nyt on sitten meitin perheen pikkujoulut vietetty!!!Kivaa oli ja tuli sellainen joulun fiilis ja se on tarkoituskin.Syötiin joulun herkkuja ja kuunneltiin Bubleen joulumusaa ,jonka tytär oli ostanut itselleen.Olimme tyttärellä ja siellä oli oikein nätti pikkuinen joulukuusikin tuoksuineen ja koristeineen.Leivoin täytekakun joka oli kuulemma oikein herkullista...vaikka koristelu meni kyllä pipareiksi.Minun nimittäin piti laittaa päälle vadelman makuinen hyytelö ym,lisukkeet..mutta mutta,ei mennyt ihan nappiin hyytelö !!!!Koristelin sitten vähän erilailla.
 Tein tuliaisiksi pienen kimpun muutamasta neilikasta,kävyistä ja erilaisista havuista.Tuli ihan sievä kimppu ja sopi kattaukseen.Suosittelen jos teette itsellenne jouluksi kukakimppuja käyttämään ihania joulun punaisia neilikoita.Niiden kaveriksi sopii vaikka mitkä koristeet ja ovat tosi kestäviä maljakossa.
 Olen herännyt jo aamulla klo;5.00 ja mietin mitähän tekisin..aloin pari säkillistä erilaisia havuja esikäsittelemään kransseja varten.Pajupohjat on jo valmiina ja nyt vaan luovuus peliin ja työstämään.Ne on kyllä pidettävä ulkona lumessa etteivät kuivu ennen joulua.
 Nyt lähden lenkille ja sit katselen hetken urheilua joten MUKAVAA JOULUN AIKAA TEILLE KAIKILLE YSTÄVÄISENI!!!!Tekstin väri joulun kunniaksi punainen..
KÄVYT SAI HIEMAN KULTA JA KUPARIVÄRIÄ

ENKELIHIUSTA KUPARIN VÄRISENÄ JA SILKKINEN RUSETTI

YLHÄÄLTÄ KUVATTU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti