LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 18. elokuuta 2013

UUSIA RUUKKUJA KERA KUKKIEN...

Ensin terkut Heinolasta,olimme katselemassa koiranäyttelyä.Kyllä aina kun siellä käy,tulee fiilis että kyllä meitinkin täytyisi ryhdistäytyä.Ennen kävimme tosi paljon ja oli tosi kiva harrastus...mutta en tiedä ikä vai mikä on mutta ei saa itsestään aikaiseksi.Meitin nöffi herra Amos on kyllä komea poika,joten ihan hyvin voitaisiin vähän kehässä pyörähtää...!!!No,katsotaan josko vielä innostuttaisiin,ikää on amosilla vasta 5v. ja poika vasta parhaassa kuosissa.
 No,nyt asiaan siis kuten otsake kertoi laitoin muutamaan ruukkuun vähän kukkasia .Nyt onkin aika poimia maljakkoon,sillä sateet on tehneet jo selvää osista kukkasia.
 Nämä ruukut on niitä ALE-ruukkuja joista jo aiemmin kerroin.Yksi seinäkoriste on saatu lahjaksi aiemmin.Nyt hoksasin että kokeilempa miltä kukat siinä näyttää....ihan kiva ja erikoinenhan siitä tuli.Tämä gladiolus oli tuulen ja sateen voimasta jo lähes poikki valmiiksi.
LASIN POHJALLA KORISTEHIEKKAA...LUONNOSSA KYLLÄ LÄHES KUKAN VÄRINEN

KIMPPU SIDOTTU KORISTEHELMILLÄ

TÄMÄ RUUKKU ON PIENEMPI VERSIO JO AIEMMIN KUVTUSTA,JOSSA KAUNIS PITSIREUNUS JA KUKAT KUIN KUKKANIITTY

TÄMÄ RUUKKU OLI 70% ALE JA MAKSOI VÄHÄN YLI EURON!!!VOI KUULEMMA MYÖS MAALATA ERI VÄRISEKSI JA ON SINKKIÄ

HEMPEÄ JA ERIKOINEN VÄRI....SOPISI VALKOISET KUVAT MYÖS HYVIN!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti