LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Morsiuskimppu tummanpunaisista ruusuista

Tänään olen oikein ryhdistäytynyt ja laittanut kerralla vähän kuvia siitä mitä olen puuhastellut.Kaikenlaista on tapahtunut mutta kyllä tämä huikea helle on ollut pääosassa.
 Taisin kertoa joskus aiemmin että sain taas ystävältä tilauksen ja sehän oli MORSIUSKIMPPU!!!
No minä sitä heti pohtimaan ja kyllä se pikkuhiljaa hahmottui.Häät olivat ...sanoisinko ei ihan perinteiset hörhelö häät...Puku oli musta punaisilla korsettinauhoilla sävytetty.Joten hieman asetti haastetta mutta kun näin morsiammen puvussaan kimpun kanssa olin kyllä tosi tyytyväinen.Ystäväni ei halunnut mitään rönsyilevää kimppua vaan hyvin tyyliin sopivan ja pelkistetyn.



pikkutytön kimppu

ruusut,hajuherne,karhunheinä ja helmiä
Laitoin kimppuun syvän sametinpunaista naomiruusua,herttalyhtyköynnöstä,tyllistä tehtyjä mustia pikkuruserreja ja ruusujen keskelle hopeiset helmet.Kimppua kehystämään tein kovetetusta tyllistä kehän ja silkkikahvan.Laitan kuvan puvun kanssa myöhemmin kun saan itselleni kuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti