LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 31. heinäkuuta 2015

HYVÄ OSTOS..HINTA/LAATU KOHDALLAAN......

Kävin eilen asioilla ja poikkesin Bauchaussiin katsomaan löytyy mitään kivaa...löytyihän sieltä.Olen katsellut  joskus aikaisemmin näitä orgidea-ruukkuja,mutta nyt päätin ostaa pari vaaleaa limenvihreää.Sopivat hyvin tänään vaihtamiini keittiön verhoihin.Ovat hyvän kokoisia ja vahvoja lasisia.Värivalikoima oli tosi laaja ja hinta mielestäni kohdallaan;2.95 euroa/kpl.Mielestäni edullinen tarjous ja ruukut monikäyttöisiäEsim:voi tehdä asetelmia tai käyttää myös maljakkona.
ORGIDEAT SOPI HYVIN RUUKKUIHIN...


LIMEVIHREÄ ON MONIPUOLINEN VÄRI,SOPII MONEN VÄRIN KANSSA

YLIPUUTARHURI AMADEUS KAIVAUSPUUHISSA

Meitin amadeus on kyllä erikoistunut kaikkien lelujen ja herkkuluiden piilottelemiseen.Otin kuvan kun sain itse teossa kiinni...
TEKNIIKKA HALLUSSA....


VAIN VÄHÄN HÄNTÄÄ NÄKYY,KUN KAIVUUHOMMAT MENOSSA.
Puska vaan heilui kun natiainen hautasi jälleen luutaan puskan juurelle.Mielenkiinnolla odotan kun syksy tulee ja näkee mitä kaikkea pihasta löytyy.Sisälläkin hautailee tyynyjen taakse,peittojen alle ja koomisinta oli,kun yritti markun kainaloon jemmata..mitähän päässä silloin liikkui???

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

KAHDEN KERROKSEN VÄKEÄ....

Otin kuvan kun meitin pojat oli vakipaikoillaan.Tämä amadeus on eka nöffi meillä,joka tuppaa sohvalle!!!!Mamma ei kyllä tykkää ihan kauheasti tästä jutusta.Alhaalla makoilee Amos joka ei paljoa ole sohvalle yrittänyt.Laitoin suojapeiton suosilla sohvalle,että vähän suojaa!!
 Ei enää kauheaa kokoeroa näillä pojilla,luonnossa kyllä Amosin pää on tosi iso ja vielä on matkaa amadeuksella niihin mittoihin.Tietenkin ikäkin ratkaisee...Amadeus 9kk ja Amos 7v.
 Täytyy kyllä sanoa,että tämä kesä on ollut nöffi-ihmisten painajainen!!!Koko loma mennyt lattioita ja koiria pestessä ja hiekkaa siivotessa!!!!Melkein jo tulee talvea ja lunta ikävä....
POJAT TARKKA ILME KATSELLEN,ETTÄ MITÄ SE MAMMA OIKEIN TEKEE....

KAUNIS KORKEA LASIMALJA...

Olin ostoksilla viime viikolla ja poikkesin löytöliiteriin Tampereella.Siellä on aina kerran vuodessa 50%ALE ruukuista ja muistakin tavaroista.Ruukkuja lähdin katselemaan ulos ,mutta ei oikein löytynyt mieluisia.Tämän kauniiin korkean lasipikarin löysin,joita oli myös eri kokoisia.Tämä väri ihastutti,sillä minulla on paljon pöytiin laitettavia lasimaljakoita tätä sävyä.Jos joskus tarvitsee lainata esim.johonkin juhliin on nyt pöytäasetelmaakin varten korkea malja valmiina.Menen kyllä vielä katsomaan,josko olisi vielä näitä jäljellä,ostaisin pari asteen matalampaa joihin voisi laittaa esim. kynttilöitä .
OLI HETI KOKEILTAVA MILTÄ NÄYTTÄÄ KUKKIEN KERA.KORKEUTTA N.40CM JA HYVÄN KOKOINEN MALJAOSA.


LÄHIKUVAA MALJASTA,REUNASSA ON HOPEINEN REUNUS JA TEKSTI.KUKAT PIHASTA SOPIVASTI VÄRIIN SOPIVAT.TÄHÄN VOI LAITTAA POHJALLE HELMIÄ JA ASETELLA KUKAT TAI KYNTTILÄ TIETENKIN SOPII HYVIN,SILLÄ SITÄ VARTEN TÄMÄ LÄHINNÄ KAIT ON TARKOITETTU.

lauantai 25. heinäkuuta 2015

AMADEUS MAMMAN KANSSA KOIRANÄYTTELYSSÄ.....

Terveiset Helsingistä ,tarkemmin koiranäyttelystä tänään.Aurinko paistoi pitkästä aikaa ja suosi näyttelyssä olevia.
 Meitin pikku mussukka meni rohkeasti ensimmäisiin "aikuisten"kisoihin,tarkemmin JUNNULUOKKAAN,vaikka tänään täytti peräti 9kk..ONNEA AMADEUS!!!virallinen nimi:GOLDBEAR'S KENTUCKY KLONDIKE
 Menimme paikalle jo hyvissä ajoin,että sai poika päästeltyä energiat vähän vähemmälle.Kumma kyllä vaikka on tosi vilkas norm.oloissa ,näyttelypaikassa nykyään on tosi hyvin käyttäytyvä ja kaikille ystävällinen.Kehässä vielä lapsen tapaan kärsimättömyyttä,mutta ei tuo ikä vielä edellytäkkään mitään huippuesiintymistä!!!Pikkuhiljaa opettelemme,ehkä jonain päivänä kehässäkin sujuu moitteettomasti...ilman kourallista namupaloja..
 Kuvat on ottanut yksi koiraihminen-Hanna Ranta-jolta nämä kuvat sain tänään.Kuvissa olen menossa amadeuksen kanssa paras uros kehään pyörähtämään,namut visusti mukana.Muuten Amadeuksen esitti yksi minulle outo ihminen,joka itse kasvattaa leonberginkoiria.KLIKKAA KUVAA...NÄET ISONA!!
TÄSSÄ TYYRIINÄ MAMMAN KANSSA HERKKUJA SYÖDEN KOHTI KEHÄÄ....



AMADEUKSEN SIVUPROFIILI,HIEMAN TILANNE KÄRSII KUN PITÄÄ NAMUJA PISTELLÄ.SIJOITUS TÄNÄÄN OLI JUN.ERI 3 JA SA.EI HUONO KUN IKÄÄ VASTA 9KK.JA JOUKOSSA OLI JO LÄHES PUOLET VANHEMPIA KILPAILIJOITA!!!
 

perjantai 24. heinäkuuta 2015

AMOS JA AMADEUS RAUKEINA LENKIN JÄLKEEN...

Harvinaista herkkua...pojat rauhallisina ja kuivina lenkin jälkeen...!!!
Tämä kesä on kyllä koetellut hermoja....kuraa....vettä...kuolaa...ja ...ja hirveitä monttuja joiden keskellä amadeus onnellisena.
 Amadeus on kyllä täystuho puutarhassa:kaikki daalian nuput syödään sitä mukaa kun tulevat(minulla yksi ruukku vain poikien alueella)
 Gladioluksia kiskotaan varsista,jäljelle jää sipuli mullan alle,josta ei ole enää sen jälkeen mihinkään!!!
 Ruusunkukat maistuvat ilmeisesti hyvältä,ne kelpaa loistavasti
 Monttuja joka puskanjuuressa,yksi vaivoin siemenestä kasvatettu villiviinin taimi löyty kauniisti maasta kaivettuna!!!
IHANIA MUSSUKOITA MOLEMMAT...kaikesta huolimatta...ASENNE RATKAISEE...ensi kesä jo kenties parempi??kukkien suhteen tarkoitin..
AMOS OTTAA RENNOSTI.......PÄIVÄN SÄHKÖPOSTI KÄYTY JUURI LUKEMASSA KYLÄN RAITILLA!!!


AMADEUS VÄHÄN LATAA TÄSSÄ AKKUJA,YLEENSÄ NIMITTÄIN HETKEN HUILI RIITTÄÄ TÄLLE POJALLE JA SITTEN TAAS MENNÄÄN.TÄSTÄ HETKESTÄ MINÄ NAUTIN!!

KESÄISIÄ KUVIA PIHAMAALLA...

Pistän taas muutamia kuvia teille katseltavaksi,kun oli sen verran satamatta ja jopa aurinko pilkahti että sain kuvattua.
 Kuvissa on yksivuotisia ,itse kasvatettuja kesäkukkia sekä muutamia ruusuja ,jotka kukkivat.Tänään kun tätä kirjoitan,on ruusut maata pitkin ja ihan kukinnot pilalla.
AHKERALIISAT ON KYLLÄ TYKÄNNEET TÄSTÄ KESÄSTÄ,KOMEAT KUKINNOT


TÄSSÄ TAAS YKSI UUSI VÄRI DAALIASSA.MIGNONDAALIA TÄMÄKIN.TUNTUVAT HYVIN VIIHTYVÄN.

MIELETTÖMÄN KOKOISET LEHDET KORISTETUPAKALLA.MUISTUTTAA NARSISSITUPAKKAA,JOITA VIIME VUONNA KASVATIN.SAAS NÄHDÄ KOSKA TUUPPAA KUKKAVANAN,JONKA PITÄISI OLLA LÄHES METRIN??MUUALLA MISSÄ NÄITÄ ON,ON JO KUKKAVANOJAKIN.



YRITIN TÄSSÄ KUVATA KELLOKÖYNNÖKSIÄ,JOTKA OVAT JO KORKEALLA KAARIKEHIKOSSA.RUUKUISSA ON MYÖS ERILAISIA DAALIOITA

TÄSTÄ NÄKEE VÄHÄN PAREMMIN KÖYNNÖKSET.JOS EI ALA PIAN LÄMPENEMÄÄN JA AURINKOA NIIN EI TAIDA KUKKIA NÄMÄ KELLOKÖYNNÖKSET TÄNÄ KESÄNÄ.LAITOIN JO HUHTIKUUSSA ESIKASVATUKSEEN,MUTTA TÄMÄ KESÄ POIKKEUKSELLINEN..EI HYVÄ!!


TÄSSÄ REHEVÄNÄ KESÄMALVIKKI ,KUKINNOT JO NÄKYY..


KAUNIS KUKKA TÄSSÄ KARTANONRUUSUSSA..

TSINNIAT AVANNEET EKAT KUKAT...SATTUMALTA KAIKKI SAMAA VÄRIÄ TÄSSÄ PADASSA.

TSINNIAT TÄSSÄ PADASSA VALKOISIA...

RUNKORUUST OVAT ITSE TEHTYJÄ MUSTIALANRUUSUJA,TÄSSÄ SUHT HYVÄN NÄKÖISIÄ

NÄISTÄ SAIN HYVIN RUSTEEN POIS NYPPIMÄLLÄ SAIRAAT OKSAT JA KUKANNUPUT...ONNEKSI!!

LÄHIKUVAA RUNKORUUSUISTA...

HERKKÄ JA KAUNIS RUUSU TÄMÄ KARTANONRUUSU.

TÄSSÄ ON KUKINTO JO RUNSAAMPAA,POHJANTÄHTI KERROTTUKUKKAINEN JA VALKOINEN...

UKONKELLO KUKKII JA KORKEUTTA ON...

On tää uskomatonta ....kelit ihan karmeita ja vettä tulee joka ainut päivä!!!Otin muutamat kuvat kun oli kukat vielä jonkin sortin kuosissa.Nyt kun tätä kirjoitan ,on perennat ja ruusut aikas surkean näköisiä!!!Kaikki laossa ja kukat ihan veden kyllästämiä.Mietin että täytyy siirtyä kasvattamaan vesikasveja...josko ne viihtyisivät paremmin.
UKONKELLOISSA KORKEUTTA YLI METRI,MUTTA HYVIN PYSYVÄT PYSTYSSÄ.


VÄRIMINTTU ALKAA KUKKIMAAN JA EI KÄRSI NÄEMMÄ VESISATEESTA..ONNEKSI

TÄSSÄ KUVAN KESKELLÄ RUUKUSSA OLEANTERI,JOKA ON KYLLÄ KASVANUT PITUUTTA.JOS EI ALA AURINKO PAISTAMAAN ,TUSKIN KUKKII OLLENKAAN.RAKASTAA LÄMPÖÄ JA AURINKOA!!

torstai 23. heinäkuuta 2015

KERBERA KUIN KAMELJONTTI-VAIHTOI VÄRIÄ???

Tämä kerbera on ostettu toissa keväänä ja ihan 2 euroa maksoi.Silloin oli väriltää luonnonvalkoinen.Sain hyvin talvehtimaan ja keväällä alkoi hyvin kasvamaan.Nyt on ensimmäiset kukat ilmestyneet ja ovatkin väriltään keltaisia???Aikas jännä juttu,miten näin väri vaihtui.Minun on kyllä siirrettävä isompaan ruukkuun,sillä kasvu on ollut tosi kovaa ja ruukku aivan liian pieni.
REHEVÄÄ ON KASVUSTO....


NUPPUJA TULOSSA LISÄÄ TOSI MONTA,KUINKAHAN MAHTUVAT TULEMAAN KAIKKI??

VANHAPOIKA YLLÄTTÄÄ....VIHDOIN ALKAA KUKKIMAAN!!!

Olen tosi iloinen,kun n.15 vuoden hoito ja uurastus vihdoin palkitaan!!!Tämän vanhanpojan olen saanut sellaisena peukalonpään kokoisena pienenä alkuna.Olen joka vuosi hoitanut näin:Kesät auringossa ja lannoittanut ja kastellut normaalisti.Ruukun olen vaihtanut kahdesti.Talvet loka-maaliskuu olen pitänyt viileällä verannalla valoisassa ja kastellut kerran kuussa vähäsen.Nyt on tulossa ainakin yksi kukka,mutta on kyllä mielestäni enemmänkin näkösällä.Katsotaan nyt millainen kukka tulee.Harmikseni se kasvaa ihan vinoon,vaikka pari vuotta sitten kun vaihdoin ruukun,istutin mielestäni suoraan.KLIKKAA KUVAA,NÄET TARKEMMIN!!!
OIKEASSA REUNASSA NÄKYY NUPPU JA YMPÄRILLÄ PULLEITA SILMUJA JOISTA MYÖS TULEE KUKKIA...


TÄSTÄ KUVASTA NÄKEE ,MITEN KAIKKI KAKTUSVANHUKSET HIEMAN KALLELLAAN!!!OIKEALLA OVAT NE SIEMENISTÄ KASVATTAMANI KAKTUKSET,IKÄÄ JO 33 VUOTTA!!!

HIENOHELMA KIEMURTELEE.....!!!

On tämä hienohelma aikas erikoinen kasvutavaltaan??Otin kuvan kun katselin sen metrin pitkiä kasvuvarsia,joihin tulee herkät vihreät lehdet.Tämä on ollut minulla muutaman vuoden ja alkuun kasvoi ihan normaalisti,mutta nyt jo jonkin aikaa kiemurellut tällä lailla?Olen laittanut tukikepit ja nipsuilla pujotellut varret tukikeppeihin.Hauskan näköinen,mutta vie kovasti tilaa ...
UUDET LEHDET OVAT VAALEAN VIHREITÄ,MUTTA VANHETESSAAN TUMMUVAT.


LEHDET VANHENEVAT JA KUIVUVAT,JOTKA LEIKKAAN POIS JA VARTEEN TULEE AINA UUSIA HARSOMAISIA LEHTIÄ....

lauantai 18. heinäkuuta 2015

VOI TÄTÄ SUOMEN SUVEA.....

Tässä kun istun ja kirjoittelen,on lomaa jo kaksi viikkoa takana...!!!Mietin mitä on tullut tehtyä ja montako kertaa hellemekko on ollut päällä??
 No,helteitä ei ole ollut mutta mukavia leppoisia kesäpäiviä kylläkin muutamia,aurinkoa ja lämmintä.Sateita on kyllä sitten tullut sitäkin enemmän ja nytkin ulkona tosi kylmä ja vettä sataa ja tosi pimeää..MASENTAVAA !!!!!
 Kukkapenkit kyllä ihan surkeassa kunnossa,kaikki melkein kallellaan sateen piestessä kukat pilalle,ruusupensaat lamossa ja esim.mustialanruusu alkaa just kukkimaan ,mutta sen terälehdet ei kestä vettä.Tänäänkin poimin monta mätää kukkanuppua pois ja kaikkein pahinta mitä olen huomannut muutamissa ruusuissa on RUOSTE!!!Se kyllä on tosi huono juttu,se leviää ja tuhoaa kyllä ruusut.Olen katkonut saastuneet oksat pois ,jottei leviäisi,nähtäväksi jää kuinka käy???
 Meille tuli iso kuorma tielle soraa....voi kauhistus sentään ,tie täynnä kauheita kiven murikoita....!!!Kyllä tiedän mitä loppuloman teen,harrastan kivien poimintaa.Mietin mihin niitä oikein rahtaisi,sain väläyksen,josko tekisin vähän kivikkopuutarhaa sillä nythän on ainaskin kiviä!!!!
 Ranne on kyllä niin kipeä ,ilmeisesti jännetuppi vähän vaivaa ja selkä aamuisin pari tuntia jumissa,ei hyvä yhtälö ,kivihommia ajatelle?!Suomalaisella sisulla vaan ja burana hyvä apu jos oikein kivistää.
VALTAVAN ISO KUKKA TÄSSÄ PARI VUOTTA VANHASSA MAMMANPÄIVÄN RUUSUSSA.


TÄMÄ RUUSU OSTETTU PARI VUOTTA SITTEN LIDLISTÄ...1.50 EUROA MAKSOI!!!HYVIN ON JO PARI VUOTTA TALVEHTINUT,HYVÄ OSTOS.MINULLA ON MUITAKIN SIELTÄ OSTETTUJA,LAITAN KUVAT KUN KUKKIVAT

LOISTOKURJENPOLVI ALKAA KOMEAN KUKINNAN,TOSI ISOT KUKAT !!

KORKEA KASVUTAPA JA KUKINNAN JÄLKEEN LEIKKAAN IHAN MATALAKSI,MUUTEN MENEE LAKOON JA ON RUMAN NÄKÖINEN.KASVATTAA KYLLÄ UUDEN LEHDISTÖN  LOPPUKESÄLLÄ.TÄMÄ PELASTETTU VILJAPELLOSTA MUUTAMIA VUOSIA SITTEN.

PALAVARAKKAUS ALKAA KUKKIMAAN..IHAN MIELETTÖMÄN KORKEAKSI TÄNÄ KESÄN KASVANEET,MENEVÄT TOSI HELPOSTI KUMOON.TÄNÄÄN LAITOIN TUKIKEPIT,KUN SADE ALKOI.

SYYSLEIMUT VIERESSÄ VÄHÄN TUKEVAT ...

NUKKERUUSU EI KUKKINUT TÄNÄ VUONNA KOVIN HYVIN...NÄKEE ETTÄ KÄRSII KOSTEUDESTA JA AURINGON PUUTTEESTA...MUUTEN IHANAN NUKKEMAINEN JA SÖPÖ RUUSU.

SUIKEROALPI ON KYLLÄ RYÖSTÄYTYNYT TÄNÄ KESÄNÄ VÄHÄN LIIKAA KAIKISSA PERENNAPENKEISSÄ.OLEN JOUTUNUT REPIMÄÄN PERENNOIDEN TYVESTÄ POIS,KUN ALKOIVAT VALLAN TUKEHTUA.TÄSSÄ KUVASSA NÄKYY MINUN YLPEYDEN AIHEENI:PARI ITSE SIEMENESTÄ KASVATETTUA LÄHETYSSAARNAAJAN KUKAN PIKKUTAIMEA.KAIKKIAAN NIITÄ ON VIISI.TÄSSÄ KUVASSA KAKSI.

OIKEASSA REUNASSA EMOKASVI LIUSKAISET LEHDET JA KESKELLÄ KUVAA POIKANEN.KUKKII VARMAAN EHKÄ ENSI KESÄNÄ .HYVIN KYLLÄ TALVEHTIVAT,VAIKKA OLIVAT VIIME SYKSYNÄ TOSI PIENIÄ.

TUOKSUKÖYNNÖSKUUSAMA ALKAA KUKKIMAAN,OLI KYLLÄ JO TOISSA VUONNA KUOLEMAISILLAAN,MUTTA ONNEKSI SAIN ELVYTETTYÄ.PAIKKA VÄHÄN HUONO ,KUN NAAPURIN ISO KUUSI VARJOO JA VIE VOIMAA MAASTA.KUUSENOKSAT MYÖS ESTÄÄ SADEVEDEN PÄÄSYN TÄHÄN KOHTAAN RINNETTÄ.

tiistai 14. heinäkuuta 2015

POHJANTÄHTI KÖYNNÖSRUUSU

Tämän köynnösruusun ostin plantagenista kaksi vuotta sitten syyskuun lopulla  ja maksoi peräti 2 euroa!!Ajattelin että tusikin talvehtii joten istutin ihan tyhmään paikkaan.Mutta kuinkas kävikään,talvehti hyvin ja kukki jo viime kesänä vähän ,mutta nyt on kasvanut aivan valtavasti korkeutta ja kukkii upeasti,kuvassa jo muutamat kukat auenneet kauniin kerrottuina.Pyysin miestäni että tekee sille pari metriä korkean tukikehikon,sillä nyt peittää kaikki muut ruusut!!!En uskalla siirtää,ettei kuole,paitsi amadeus oli kyllä kaivanut järkyttävän montun sen juurelle,onneksi sain heti peitettyä.Ei muuten ollut yhtään oksaa edes viime talvena kuollut.Suosittelen tätäjos haluatte kauniin ja kestävän köynnösruusun pihaanne.Seinää vasten tietysti olisi paras,mutta minulla ei mahdolista,kun ei ole sellaista paikkaa.KLIKKAA KUVIA,NÄET ISONA!!!
LÄHIKUVAA KUKISTA...KERROTUJA KAUNIIN VALKOISIA...



KÖYNNÖS TÄYNNÄ NUPPUJA....

KYLLÄ ON LEVEYTTÄ JA KORKEUTTA,OSA JO MENEE MÄNTYÄ PITKIN...ONNEKSI MIES TEKEE KEHIKON TÄLLE,SILLÄ SATEELLA OKSAT ROIKKUU MUITTEN RUUSUJEN PÄÄLLÄ!!


TÄSSÄ ON KAKSI MUSTIALANRUUSUA,JOTKA OLEN KASVATTANUT RUNKORUUSUIKSI.NYT TOSI PALJON JO NUPPUJA,KOHTA KUKKII JOS EI SADE PILAA KUKINTOA.NÄMÄ EIVÄT SIEDÄ VETTÄ TERÄLEHDILLÄ JA NUPUT MÄTÄNEVÄT.OVAT LÄHES KAKSI METRISIÄ JA OLEN TUKENUT KEPEILLÄ,ETTÄ PYSYVÄT PYSTYSSÄ MYÖS SATEELLA.

TÄSTÄ RUUSUSTA EN KYLLÄ TIEDÄ SITTEN YHTÄÄN MITÄÄN!!!!NÄITÄ ON KOLME JA KASVAVAT TALOON TULO RINTEESSÄ.TÄSSÄ KASVOI ENNEN MONTA FAIRY-MAANPEITERUUSUA,MUTTA KUOLIVAT TÄNÄ VUONNA VIIMEISET.SYY EHKÄ SIINÄ,ETTÄ TÄSSÄ ON KASVANUT ISO HAAPA ,JOKA ON KAADETTU VIISI VUOTTA SITTEN.KANTO ON LAHONNUT PIKKU HILJAA JA LUULEN ETTÄ LAHOTTAJASIENI ON TAPPANUT MYÖS PIKKUHILJAA RUUSUT.NÄMÄ RUUSUT ON ILMEISESTI JALORUUSUN VARRENNETTUJA NS.VILLIVERSOJA,JOITA AINA LEIKKASIN POIS .VIIME VUONNA ANNOIN KASVAA KOLME PITKÄÄ PÄÄVARTTA JA NYT TEIN NIISTÄ RUNKORUUSUJA.YKSI ON ERI VÄRINEN LEHDILTÄÄN,JA SE EI KUKI VIELÄ.

ILOKSENI YKSI ALKOI JO KUKKIMAAN,VALKOISIA TUOKSUVIA YKSINKERTAISIA KUKKIA.IHAN HYVIN TÄHÄN SOPIVAT,KUN OVAT RUKOMAISIA KASVUTAVALTAAN.KATSOTAAN NYT ENSI VUONNA,JOSKO KUKKIVAT PAREMMIN??