LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 31. elokuuta 2014

VAALEANPUNAISTA JA PERSIKANVÄRIÄ KASTETILAISUUTEEN..!

KASTEPÖYTÄÄN ASETELMA MARISKOOLIIN,VAALEANPUNAISTA


Jälleen uusi pikku-prinsessa sai kasteessa nimen ja sehän on aina suuri hetki koko perheelle.Tietenkin kukkien värin pitää olla hempeän tyttömäistä.!!

KASTEPÖYTÄ EI OLLUT KOVIN ISO,JOTEN ASETELMAKIN TÄYTYI SUHTEUTTAA KOKONAISUUTEEN.RUUSUT OLIVAT PÄÄOSASSA

 

LÄHIKUVASSA NÄKYY MYÖS PIENI YKSITYISKOHTA...POSLIININEN KENKÄ KRASSIKORISTEIN..SÖPÖ JA JÄÄ MUISTOKSI LAPSELLE!!

 

KUVAKULMAT VÄHÄN HUONOJA,LUONNOSSA KYLLÄ TASAPAINOINEN ASETELMA..

JUHLAPÖYTÄÄN ASETELMA PERSIKANSÄVYINEN ..ISOT RUUSUT!!

Halusin pöytiin ja noutopöytään hieman erisävyiset kukat,kuitenkin tilaisuuteen sopivat.Isot ruusut tosi kauniin värisiä,erikoisia kaksivärisiä.Asetelmat tein kaikki vaaleanpunasävyisiin astioihin ,joten yhdistyi sitä kautta kastepöydän kukkiin.Tykkäsin itse kokonaisuudesta ja ilokseni kuulin että myös ystäväni pitivät lopputuloksesta.


IHANAT JA ERIKOISET VÄRIT...RUUSUJA PALJON!!!

ASTIA NÄKYY VÄHÄN ...VAALEANPUNAINEN JOKA SOPI TOSI HYVIN TÄHÄN KOKONAISUUTEEN!!

TÄSSÄ PÖYTIIN TULEVAT KUKAT...SAMAA TYYLIÄ ISON ASETELMAN KANSSA

HORTENSSIAN KUKAT JA KAHTA VÄRIÄ RUUSUA!!

ERI KUVAKULMASTA JA JALALLISET ASTIAT NÄKYY HYVIN.



maanantai 25. elokuuta 2014

KAUNIS VAALEA MORSIAN ...

Sain nämä kuvat tuoreelta avioparilta ja sain luvan julkaista myös tässä blogissani.Kyllä on upea pari ja tosi kaunis morsiuspuku!!!
 ONNEA JA ILOA TULEVILLE VUOSILLE!!!
 Kimppu sopi tosi hyvin tähän pukuun,jossa oli paljon kimalteleviä paljetteja ja "grasseja.

IHANA VAALEA KOKONAISUUS...

MITÄ MAHTAA MORSIAN KATSOA...IHANA VAALEA KAUNOTAR!!!

LADY DARLENE DAALIA ALKAA KUKKIMAAN

Oli ihan pakko ottaa tämä kuva....sillä tulossa kovat sateet ja tämäkin kukka voi olla mennyttä ??!!
 Ostin viime kesänä ale-laarista 1.den kpl.n pakkauksen daalioita.Kasvatin niitä loppukesän ja sitten talvetin.Viime kesänä eivät tietenkään kukkineet ,mutta kasvoivat vähän juurakkoa lisää.Kun keväällä istutin ,en ollut varma mitä nämä oikein ovat.Iloinen yllätys...tämä on aivan valtavan kokoinen ja jännästi kasvaa terälehdet taaksepäin kun avautuvat.Väri kelta-punaoranssi ja ei vielä läheskään auki eka kukka.
komean kokoinen ja näköinen...

EI KUVA OIKEIN TUO ESILLE KUKAN MUOTOA!?KORKEUTTA TÄLLÄ DAALIALLA ON YKSI METRI..

torstai 21. elokuuta 2014

KESTÄVÄ JA NÄYTTÄVÄ KIMPPU 60 V.JUHLAPÄIVÄNÄ

LÄMPIMÄT ONNITTELUT 60 VUOTIS-PÄIVÄNÄ!!!Tunnen tämän kimpun saajan,ja siksi teinkin naisellisen värisen ja kukiksi valitsin kestäviä ,jotka ilahduttavat saajaa pitkään.
 Kukkina on kerberat,krysanteemit ja kolmea erilaista neilikkaa sekä komean maksaruohon kukintoja.Neilikat ovat erikoisen näköisiä ja ihanan värisiä,joihin ihastuin kovasti itsekkin.
 Toivottavasti lahjan saaja piti kimpusta ja värit sopivat kodin väreihin.?
YLHÄÄLTÄ KUVATTU

TÄSSÄ NÄKYY HYVIN IHANAT NEILIKAT...

HIEMAN ERI KUVAKULMA..UNIKON SIEMENKOTIAKIN KIMPUSSA

PAKATTU SELLOFAANIIN JA LÄHDÖSSÄ PÄIVÄNSANKARILLE

maanantai 18. elokuuta 2014

GLADIOLUKSEN "VAUVAT"ALKAA KUKKIMAAN!!!

Voi että kun olen iloinen!!!!Suloiset pienet gladiolukset,joita olen kasvattanut nyt kolmatta vuotta ,alkavat kukkimaan.Kerroin näistä jo aiemminkin ja keväällä oli myös kuvia sipuleista.Ei olisi uskonut ,että jo kukkii ja multavara on pieni,kun istutin vanhaan parvekelaatikkoon.Ajatus silloin oli että kasvavat siinä vielä tämän kesän.Jos teillä on gladioluksia ja otatte ne syksyllä kuivumaan,niin poimikaa poikaset talteen ja säilytätte viileässä ja kuivassa talven yli.Keväällä vaan istutatte ruukkuihin,,,ei liian syvään,,,ja annatte kasvaa kesän ja sama seuraava kesänä!!
Tämä vaatii kärsivällisyyttä ,mutta homma palkitaan kuten tässä näkyy.Laskin että 11 kukkavanaa näissä on ,eli lähes kaikki kukkii tänä kesänä.Eka on valkoinen ja muista en tiedä vielä??


IHANA PIENI KUKKA JA KUKKAVANASSA 10 NUPPUA...SUHT ISO KUN AJATTELEE ETTÄ SIPULI OLI KEVÄÄLLÄ PEUKALONPÄÄN KOKOINEN!!

TÄSSÄ NÄMÄ "LAPSOSET" OVAT JA KUKKAVANAT KASVAA...INNOLLA ODOTAN ONKO KAIKKI VALKOISIA??
ja muista en vielä tiedä??

KESÄISIÄ KUVIA ....

Nyt on lomaa viikko jäljellä ja tänään oli hyvä hetki kirjoitella taas teille kuulumisia.Ulkona tuulee ja sataa ,hyvä toisaalta että voi tehdä sisällä välillä hommia.On myös perennoiden kannalta hyvä että saavat vettä.Tarkoitus olisi tällä viikolla vähän tehdä istutuspuuhia.Minulla on itse kasvatetut taimet,jotka pitäisi saada pian maahan.Ehtisivät hyvin juurtua ja pärjäisivät sitten talven yli.Muuten loma on mennyt ihanissa keleissä,ei voi valittaa!!!
 Kun otin kuvia totesin jälleen kerran,että kyllä on paljon kukkia väärässä paikassa.Eli kyllä puuhaa riIttää syksylle ja yhtään uutta taimea en kyllä osta...tai ehkä muutama pensasruusu jos halvalla saa!!!


UPEAT TUOKSUVAT KUNINGASLILJAT AVAAVAT NUPPUNSA.....NÄITÄ LAITOIN KEVÄÄLLÄ VIISI MUKULAA JA NYT KUKKII KOLME JA KAKSI SAI KEVÄÄLLÄ VÄHÄN KYLMÄÄ ,JOTEN TULI VAIN VARRET.

KORKEUDESSA EI IHAN VEDÄ VERTOJA TOISELLE LILJALLE.PITÄISI KYLLÄ NÄIDENKIN OLLA N.70CM KORKEITA...EHKÄ ENSI VUONNA??

TSINNIAN KUKINTO...IHANA KERROTTU KUKINTO.ON MUUTEN AIKAS RONKELEITA KASVUPAIKAN SUHTEEN??EI SAA LIIAN TIIVIISEEN ISTUTTAA,SILLÄ MÄTÄNEVÄT TOSI HERKÄSTI.AURINGOSTA TYKKÄÄ JA KUKKINEET KUKINNOT KUN LEIKKAA,JAKSAA TEHDÄ UUSIA KUKKIA.ESIKASVATTAEN KERKIÄÄ HYVIN KUKKIMAAN.

KYLLÄ ON JO KOKOA JA KORKEUTTA AURINGONKUKILLA.SAAS NÄHDÄ KERKIÄÄKÖ KUKKIA,SILLÄ LAITOIN NÄMÄ TOSI MYÖHÄÄN MAAHAN SUORAAN SIEMENISTÄ.

TÄSSÄ ON NÄKÖJÄÄN YKSI PUNAINENKIN...VANHA MUKULA MUTTA KOMEASTI KUKKII.

ETUTERASSILLE LAITOIN VAIN VIHREITÄ KÖYNNÖKSIÄ TÄNÄ VUONNA.OIKEALLA ON 3V.VANHA MURATTI,JOTENKIN ERIKOINEN KYLLÄKIN.TEKEE VAHVOJA OKSIA JA MENEVÄT KUMMASTI KIPPURALLE???RUUSUPAVUT KYLLÄ KASVAVAT,MUTTA KUKINTO ON HEIKKOA..SYY KYLLÄ LIIAN PIENI MULTAVARA!!!TOINEN MURATTI EI NÄY KUVASSA,JOKA ON MYÖS PARI VUOTTA VANHA JA KIRJAVALEHTINEN.

VIEMÄRIPUTKET SAI UUDEN ELÄMÄN!!!

Sain nämä betoniset viemäriputket vävyltä.Ovat tosi painavat ja eri korkuiset.Mietin mitä niillä tekisin ja tässä näette lopputuloksen.Nämä sopivat loistavasti terassin eteen.Talvella näihin saa hienosti ulkolyhtyjä ja muuta mukavaa.Minulla on ollut ongelma meitin amosin takia,ettei mitään kynttilää voi laittaa ulos.Riski ,että koira kaataa lyhdyt ja tulee pian palovammoja amosille.
  Kaivoin nämä 30cm maan sisään jotta pysyät pystyssä vaikka routaa tulee talvella.Saas nähdä kuinka käy,ensi talvena nähdään.Maalasin ne sokkelin värisellä sokkelimaalilla ja ostan vielä samanväriset ruukut niihin kunhan kerkiän kaupoille.maahan tulee vielä harmaata sepeliä,että pysyvät puhtaana myös sadekelillä.Lopputulos on ihan kiva ja ensi vuonna laitan jotain roikkuvia kukkia näihin.
TÄSSÄ JÄREÄT KUKKAPYLVÄÄT..RUUKUT LAITOIN KOKEEKSI,KUN EI VIELÄ OLE HANKITTUNA TÄHÄN SOPIVIA.KUKAT OVAT HORTENNSIOITA JA VIERESSÄ SINKKIÄMPÄRISSÄ KOMEASTI KASVAVAT SKIMMIAT.TAKANA LEPÄILEE MEITIN MUSSUKKA AMOS...MAAHAN LAITAN VIELÄ KERROKSEN SEPELIÄ,NIIN PYSYVÄT PUHTAANA SATEELLAKIN.

torstai 14. elokuuta 2014

JÄTTIKOKOINEN LILJA ALOITTI KUKINNAN!!!!

Kyllä on tällä liljalla kokoa ja näköä ja vielä tuoksukin on huumaava!!!Näitä minulla on ollut jo muutaman vuoden,mutta tänä vuonna on kasvaneet superisti.Varretkin on tosi isot ja vahvat ja korkeat,kukista puhumattakaan.

EIKÖS OLEKKIN KOMEITA JA ISOJA LILJOJA!!!SUOSITTELEN,SILLÄ EI MITÄÄN NIRSOJA KASVATETTAVIA.!!KORKEUTTA TÄNÄ VUONNA N.70CM JA VIIME VUONNA VAIN N.40CM!!??

OIKEASSA REUNASSA NÄKYY NUPULLA KUNINGASLILJOJA JOTKA KOHTA KUKKIVAT.OVAT MYÖS TUOKSUVIA JA VALKOISIA.NÄMÄ UUSIA TULOKKAITA JA OSA EI KUKI MUTTA ONNEKSI EDES MUUTAMA.

TÄSSÄ NÄKYY VÄHÄN KORKEUTTA.

RUUKUISSA VALKOISET KUKAT ...

Lomaa on jo kolmas viikko kovaa kyytiä menossa.Nyt on onneksi ollut ihania kelejä tällä viikolla ja on saanut jotain jo aikaiseksikin!!!Kuvia otan aina pihassa kulkiessani.Nämä kuvat on yläpihalta,jossa pidän vain ruukuissa kukkia....amos poika jättää nämä aikas hyvin rauhaan.Tämä ryhmä on täynnä itsekasvatettuja kukkia ja nyt jo suurin osa kukkii.
TÄSSÄ ON GLADIOLUKSET,AFRIKANTÄHDYKE,HOPEALEHTI,OLIANTERI,BEGONIAT

TOSI ISOKOKOISIA NÄMÄ JA YHDESSÄ JOPA KAKSI KUKKAVANAA!!!

AFRIKANTÄHDYKKEISTÄ EKASSA JO PITKÄ KUKKAVANA JA NUPULLA.KESKELLÄ HUOMASIN ETTÄ OLEANTERISSA ON JO KUKKANUPPUJA TULOSSA!!!VÄHÄN HARMITTAA KUN YKSI KUKKA ON KELTAINEN...MUTTA EN TIENNYT MIKÄ VÄRI ON KUN LAITOIN KASVAMAAN.

sunnuntai 10. elokuuta 2014

MAAILMANVOITTAJA...NÖFFI ..MIKÄ KAUNOTAR

Olimme perjantaina mieheni kanssa lomareissulla helsingissä.Tosi asiassa kohde oli MAAILMANVOITTAJA NÄYTTELY!!!

Kyllä oli upea reissu ja miten kauniita newoundlandinkoiria siellä olikaan..130 kpl!!!Laitan kuvakoosteen parhaista koirista,mitä pääsin kuvaamaan.Suomalaisiakin oli mukavasti mukana,mutta kyllä venäjältä oli paljon.Euroopasta tunnetuilta kasvattajilta oli myös paljon koiria.En minä ketään tunne,mutta seuraan aktiivisesti miten nöffit maailmalla pärjäilee.

Voittaja koira oli myös illan ryhmäkilpailuissa RYP 2!!!!Olisi saanut voittaa koko ryhmän,niin nätti oli koira.

Koko kilpailu oli tunnelmaltaan tosi lepposa ja yleisö hyvin mukana ja kannustaen kilpailijoita..hyvää pr.ää Suomelle!!Suomalaisia voittajia oli myös jww-14 ..tedi kotoisasti ja minun ystäväni DINO upeasti 5,kertakaikkiaan upeaa!!!


TÄSSÄ WW-14 ROP,CACIB,SERTI

POUCH COVE`S SOUTHWIND I LOVE LUCY CAYAGA!!!!ONNEA VOITTAJALLE!

IHANA ILME....

TÄSSÄ TUOMARI ILOISENA IHAILEE VALITSEMAANSA VOITTAJAA!!!

SULOINEN JA LUONNOSSA KAUNIISTI LIIKKUVA NÖFFI JA NIIN LADY!!!!

TÄSSÄ VSP,CACIB JA SERTI
KING OF HELLULAND FEEL THE WIN
WW-14

TÄSSÄ KAKSI PARASTA UROSTA JA OIKEALLA VARA-CAC JA NIMI OLI KING OF HELLULAND JUST IN TIME

AVOINTEN VOITTAJA UROS
KING OF HELLULAND OVER THE TOP

TÄMÄ LADY ON VARA-CAC. JA VAL.2
AGUATORIYA KELVIN FIFA

TÄSSÄ VALIOITTEN 3 JA 4 SIJAT OIKEALLA AINOA SUOMALAINEN 3.SNOW UNDER BLACK MOON AN MIDNIGHT LADY``S JA  4. WAVE SEEKER`S FLY ME TO THE MOON

TÄSSÄ WWV-14 IHAN 11.5 VUOTIAS KAUNIS SUOMALAINEN EMMY LADY!!!WAVE SEEKER`S PREMIERE JA OIKEALLA MEITIN AMOSIN ÄITI MANI-MAMMA HIENOSTI TOISEKSI KAUNEIN VETERAANI!!!

TÄSSÄ KAKSI MAAILMAN KAUNEINTA UROSTA!!!MUHKEITA JA UPEASTI LIIKKUVIA

TÄMÄ VENÄLÄINEN TYTTÄ ESITTI JOKA LUOKASSA ISOJA UROKSIA.IHANA KATSELLA JA HYVIN ESITTIKIN!!

TÄSSÄ LAITETTAVANA WW-14 JUONIORIVOITTAJA TYTTÖ JA NIMI ON:DAYBREAKER`S SHE CASLS OWN SPELL..TARKKAA PUUHAA!!!

KYLLÄ ON TARKKAA..KATSO KUINKA KOIRA ON KIINNI KAULASTA TELINEESSÄ!!!HUH SENTÄÄN.TÄMÄ KAUNOTAR OLI MIELESTÄNI IHANA:JUN.4 JA NIMI URSINUS VELUTUS YES I AM

MITÄHÄN MAHTAA AJATELLA???

AIKAS SUTINAA,JA KAIKKI NÄMÄ ULKOLAISIA KUN KUUNTELIN PUHETTA.

KYLLÄ ON KOVA HOMMA ,ENNENKUIN KOIRAT ON TIP TOP KUNNOSSA...KYLLÄ MINULLA VOIS KÄRSIVÄLLISYYS LOPPUA!!!